Sezonul matineelor se declara deschis. Iar asta inseamna ca in gradinite se dau adevarate parade ale costumelor. Ca sa-si imbrace copiii cat mai frumos parintii isi golesc fara mila buzunarele. La o gradinita din capitala matineul a aratat altfel - toti micutii fiind imbracati la fel.

Publicat:19.12.2017, 17:39

Cei 25 de pici din grupa pregatitoare de la gradinita numarul 59 au stralucit astazi. Dupa lungi pregatiri au colindat, au spus poezii si au dansat. Desi pe alocuri au mai uitat miscarile, nu s-au pierdut cu firea.  

Doi cate doi s-au prins intr-un vals. Adelina si Alexandra, insa, au fost nevoite sa imparte un sigur baiat. In trei s-au descurcat de minune. De la sarbatoare nu a lipsit, evident, Mos Craciun. Doar ca de aceasta data mosul a venit insotit de un persoanj nou - Zapacica. Cei doi invitati au facut mare distractie. 

Cel mai asteptat moment a fost cel in care a fost deschisa desaga cu daruri. Ficare si-a primit cadoul. Ei, dar pentru ca sacul sa fie umplut, parintii l-au ajutat pe mos cu bani. Copiii spun ca asteapta si alte cadouri. La matineu copiii au purtat toti acelasi costum.  

Natalia TABUR, DIRECTOARE GRADINITA NR 59: “Asa au hotarat parintii la adunare inaite de sarbatoare sa-i imbrace pe toti identic.”

 “Asa e mai bine poate nu toti au posibilitatea."

Desi au investit cateva sute de lei  pentru a le face sarbatoare copiilor, parintii spun ca nu le pare rau de nici un banut. 

“Nu spunem, dar se merita.”

Dupa matineu, copiii nu pleaca in vacanta, iar de maine isi continua activitatea obisnuita.