Google+

Strazile din preajma pietei centrale sunt in continuare patrulate de politisti. Chiar si asa, multi comercianti si-au instalat micile tarabe la colturi de strada: "A zis - ia sacul si du-te acasa" - VIDEO

Strazile din preajma pietei centrale sunt in continuare patrulate de politisti. Chiar si asa, multi comercianti si-au instalat micile tarabe la colturi de strada: "A zis - ia sacul si du-te acasa" - VIDEO
Embed:

Strazile din preajma pietei centrale sunt in continuare patrulate de politisti. Carabinierii au inaintat si interzic comertul stradal pana la intersectia cu strada Ismail. Chiar si asa, multi comercianti au reusit sa scape de ochii politistilor, instalandu-si micile tarabe la colturi de strada.

 

“O zis ia sacul si du-te acasa, da ce eu am sa tarai inapoi acasa si sa-l plateasca iar. Trebuie sa se gandeasca oliaca la norodul ista ca munceste si nica nu are.”


Piata astazi este inchisa, asa ca unii vanzatori si-au facut loc la intersectia strazilor Columna cu Bulgara.

 

“Nici pe bardiurile celea nu trebuie, duceti-va. Lumea e nvoita sa iasa in drum, unde sa ne ducem? Ca se strica si patlagica si tot.”

 

“Si marfa ei si analiza si inca 3 lei si ia 12 lei dar oamenii stau la pamant si vine omul si deschide buticul si spune date la o parte ca ma astupi. Unde-i dreptatea?”

 

“Nu pot trage masina sa iau oameni, stau cu masina in drum pe partea carosabila.”

 

Deja de doua saptamani, carabinierii stau pe strazile de langa piata centrala. Mai putin aici.

 

“Stiti cand te impiedici de toate cele, parca si banii ii cheltui, dar asa se mai pastreaza oleaca.”

 

“Apoi iaca am zis vreu niste malina, unde I-au dus de aici?”

 

Parca si drumurile au devenit mai largi.

 

“Nu putei trece, transportul peste oameni dadea, peste vanzatori.”

 

“Eii, ei vor multe, dar e frumos fara dansii.”

 

Silviu MUSUC, SEF ADJUNCT AL DIRECTIEI POLITIEI MUNICIPALE: ”O sa mai activam asa si mai departe si o sa trecem si pe alte sectoare unde este focarul dat.”

 
Lupta cu vanzatorii ambulanti a inceput acum doua saptamani. In una din zile s-a lasat chiar si cu altercatii intre comercianti si oamenii legii. Un loc in piata centrala costa 12 lei pe zi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn