Google+

Studentul care si-a omorat colegul de camera, un moldovean de 20 de ani si l-a ranit grav pe altul, intr-un camin din Iasi, a fost condamnat la inchisoare pe viata - VIDEO

Studentul care si-a omorat colegul de camera, un moldovean de 20 de ani si l-a ranit grav pe altul, intr-un camin din Iasi, a fost condamnat la inchisoare pe viata - VIDEO
Embed:

Studentul roman care a ucis un coleg de camera, un moldovean de 20 de ani si l-a ranit grav pe altul a fost condamnat la inchisoare pe viata. Decizia a fost luata astazi de catre judecatorii de la Tribunalul Iasi. Sentinta anuntata nu este definitiva.

 

Aurelian Giosan a fost condamnat pentru omor calificat, tentativa de omor calificat, talharie calificata si distrugere. Crima s-a petrecut in caminul C4 al Universitatii “Al. I. Cuza” Iasi, noteaza Ziarul de Iasi.

 

“Instanţa a dispus condamnarea inculpatului Giosan Aurelian la pedeapsa rezultantă de detenţie pe viaţă, pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, tentativă la omor calificat, tâlhărie calificată şi distrugere. A fost obligat la plata unor daune materiale de 6.816 lei către UAIC. De asemenea, a unor daune materiale de 3.600 de lei şi a unor daune morale totale de 500.000 de euro către părţile civile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Iaşi, Daniel Mirăuţă.


Pe 9 noiembrie 2015, agresorul a injunghiat mortal un tanar din Moldova, Victor Nour in varsta de 20 de ani, student la Iasi. Victima a fost descoperita cu 20 de plagi injunghiate. Cei doi erau colegi de camera. Imediat dupa asta, acesta a ranit grav inca un student, iar apoi a dat foc camerei din caminul in care erau cazati. Atunci, suspectul a fugit, iar a doua zi a fost retinut in orasul Roman. 


Un tanar din Moldova, in varsta de 20 de ani, student la Iasi, a murit ieri dimineata injunghiat de catre un coleg de camera. Agresorul a ranit inca un student, care acum se afla in stare grava, iar apoi a dat foc camerei.

 

Tanarul care ar fi omorat un student din R. Moldova a fost RETINUT: Ar fi injunghiat victima de 20 de ori. Detalii SOCANTE


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn