Targul de Craciun de pe strada 31 August ii nemultumeste pe unii soferi, care trebuie sa evite perimetrul strazilor Puskin si Bodoni. Pana pe 15 ianuarie, acest tronson va fi inchis circulatiei. Astazi, acolo ambuteiajele au fost la ordinea zilei.

Publicat:10.12.2018, 17:32


Multa rabdare trebuiau sa aiba conducatorii auto care au mers pe strada 31 August din capitala. In perimetrul strazilor Puskin si Banulescu Bodoni circulatia este interzisa, asa ca soferii sunt nevoiti sa o ia pe strazile adiacente. Unii nu stiau despre suspendarea traficului.

“Nu am stiut. Foarte greu. Foarte dificil la momet.”

“E cam dificil un pic cu traficul, dar sper ca o sa fie ok.”

“Pune bradul guvernului acolo. Se circula greu.”

Targul de Craciun va fi inaugurat peste cinci zile, iar pana atunci muncitorii amenajeaza casutele si impodobesc bradul.

“Decoram. Va fi foarte frumos.”

S-a circulat greu si pe strazile din apropiere. Lucrari de reparatie se fac in perimetrul strazilor Vasile Alecsandri si strada Armeneasca, asa ca multi soferi au facut cale intoarsa. 

“Aveam nevoie la Fondul Social. Acum o sa ocolesc si o sa merg pe alta strada. Un pic e mai dificil, dar este important sa repare drumul.”

“Eu aici lucrez, unde sunt tractoarele. Ma gandeam ca au terminat lucrarile, dar inca nu. Vom cauta un loc, nu as spune ca e usor.”

Muncitorii sustin ca nu stiu cat timp vor dura lucrarile.

Canalizare facem. Nu putem sa va spunem. Iata  pana aici facem si gata. Poate pana la sfarsitul saptamanii sa finisam, nu stiu.”

Soferii vor putea circula pe acest tronson de pe data de 23 decembrie.