Google+

Tragedie fara margini intr-o familie din raionul Rascani. Doua surori de 15 si 17 ani si-au pierdut viata, dupa ce camera in care se aflau a fost cuprinsa de flacari - VIDEO

Tragedie fara margini intr-o familie din raionul Rascani. Doua surori de 15 si 17 ani si-au pierdut viata, dupa ce camera in care se aflau a fost cuprinsa de flacari - VIDEO
Embed:

Doua surori de 13 si 15 ani din Nihoreni, Rascani au ars de vii in aceasta dimineata intr-un incendiu care a cuprins camera in care se aflau. Parintii fetelor, care dormeau in incaperea de alaturi au simtit miros de fum, au incercat sa salveze fetele insa nu au reusit si au alertat pompierii. Flacarile au izbucnit de la un resou, in urma suprasolicitarii energiei electrice.

 

“De la inceput se incalzeau de la soba, apoi au luat si camin.”

 

“Acesta este caminul, dar totul a pornit de acolo.”

 

 Incendiul a izbucnit astazi dimineata in jurul orei 5, in camera unde dormeau cele doua surori. Parintii care erau in incapareade alaturi au simtit miros de fum si au incercat sa le salveze insa nu au reusit si au chemat pompierii.

 

“Ei erau acasa? -Da. Si nu au putut sa salveze petru ca ardea tare./Tare cuminti fetele, una umbla la basketball.”

 

Dupa ce au stins flacarile, pompierii au gasit trupurile carbonizate ale fetelor. Incendiul ar fi pornit de la un resou conectat in priza, care cel mai probabil a luat foc in urma suprasolicitarii energiei electrice. Intreaga camera, cat si o parte din antreu au fost mistuite de flacari, in total o suprafata de 15 metri.

 

Potrivit politiei, dupa acest incident, mama a fost internata in spital, fiind  in stare de soc, iar tatal a fost audiat de oamenii legii. Pe acest caz a fost pornita o cauza penala pentru lipsirea vietii din imprudenta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn