Google+

Ultima ora! Alerta cu bomba la Uniunea Scriitorilor: Zona, INCERCUITA - FOTO

Ultima ora! Alerta cu bomba la Uniunea Scriitorilor: Zona, INCERCUITA - FOTO
Embed:

O noua alerta falsa cu bomba a pus pe jar genistii si politia capitalei in aceasta dimineata. Un barbat, deocamdata necunoscut a sunat la politie spunand ca in incinta Uniunii Scriitorilor a fost plasat explozibil. Oamenii legii au scotocit mai bine de 3 ore prin cladire si nu au gasit nici o bomba.

 

Potrivit politiei, individul a sunat la unitatea de garda in jurul orei 11 anuntand ca la Uniunea Scriitorilor a fost plasata o bomba. Imediat au fost evacuate toate persoanele din cladire. Oamenii spun ca nu s-au speriat si ca s-au gandit din start ca este o gluma.

 

Timp de trei ore, cat genistii au scotocit prin cladire oamenii au fost nevoiti sa astepte afara in frig.

 

Potrivit politiei, cautarile au durat mai mult decat deobicei deoarece atunci cand au fost evacuati, angajatii au incuiat birourile si au plecat, asa ca politistii au fost nevoiti sa-i cheme pe fiecare in parte pentru a verifica incaperile.

 

Oamenii legii spun ca persoana care a efectuat apelul, deocamdata nu a fost identificata, mai ales ca cel mai probabil, barbatul a sunat de la un telefon public. Pentru isprava sa, acesta risca pana la doi ani de inchisoare. Acum doua zile, oamenii legii au fost anuntati ca un explozibil ar fi fost plasat pe o strada din centrul capitalei in timpul protestelor. Este a cincea oara in acest an, cand in capitala este emisa o alerta falsa cu bomba.

 

 

 Sursa poze: Vitalie Cazacu via Facebook

 

Stirea se actualizeaza.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn