Google+

Un angajat CNA ar fi fost prins baut la volan: Barbatul a incercat sa convinga politistii ca el era pasager - VIDEO

Un angajat CNA ar fi fost prins baut la volan: Barbatul a incercat sa convinga politistii ca el era pasager - VIDEO
Embed:

Un angajat al Centrului National Anticoruptie ar fi fost prins beat la volan. Dupa ce a fost retinut de politie, barbatul a refuzat sa treaca testul la alcoolemie si a incercat sa convinga oamenii legii ca el era pasager. In baza acestui caz a fost deschisa a ancheta interna, iar daca se va demonstra ca angajatul CNA se afla in stare de ebritate acesta va fi concediat.

 

Imaginile surprinse in timpul divergentelor dintre angajatul CNA si politisti au fost publicate de un anonim pe internet. In inregistrare se vede cum barbatul, care ar fi fost prins beat la volan in raionul Orhei, refuza sa treaca testul de alcoolemie, afirmand ca era pasager. Intre timp, in imagini apar cativa barbati, cel mai probabil prieteni ai angajatului, care au incearcat sa-l ajute.

Potrivit politiei, angajatul CNA neaga ca s-ar fi urcat beat la volan. Acesta ar fi refuzat sa treaca testul de alcoolemie, solicitand certificatul de verificare metrologica a alcooltestului. Ceea ce nu s-a intamplat. Mai mult, ulterior angajatul CNA ar fi prezentat anchetatorilor o expertiza medico-legala, care ar demonstra ca el nu era baut. Centrul National Anticoruptie a confirmat ca barbatul din imagini este un angajat al istitutiei si ca in urma acestui caz a fost deschisa o ancheta interna. Daca se va demonstra ca s-a urcat beat la volan, barbatul va fi concediat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn