Google+

Un autobuz scolar cu drapelul Rusiei la parbriz a facut valva pe internet. O profesoara s-a aratat revoltata, crezand ca vehiculul a fost donat de guvernul Romaniei: "Asa de frumusete" - VIDEO

Un autobuz scolar cu drapelul Rusiei la parbriz a facut valva pe internet. O profesoara s-a aratat revoltata, crezand ca vehiculul a fost donat de guvernul Romaniei: "Asa de frumusete" - VIDEO
Embed:

Un autobuz scolar cu drapelul Rusiei la parbriz a facut valva pe internet. O profesoara, care a facut pozele, s-a aratat revoltata, crezand ca vehiculul a fost donat de guvernul Romaniei. Soferul sustine ca l-a pus de frumusete. Mininisterul Educatiei insa i-a aratat de deget si spune ca interzice astfel de gesturi.

 

Raisa Padureanu, profesoara la Liceul Lucian Blaga din Tiraspol, spune ca duminica si-a insotit elevii la olimpiada organizata in satul Zaim din Causeni. Acolo a fost uimita sa vada in parcare un autobuz scolar cu steagul Federatiei Ruse la parbriz.

 

Raisa PADUREANU, PROFESOARA:Am fost uimita cum e posibil in timp ce unii lupta pentru limba si valori nationale, sa pui asa ceva cu copii.”

 

 Femeia spune ca nu a gasit soferul, asa ca a facut cateva poze pe care le-a postat pe o retea de socializare. Fapta soferul a starnit un sir de critici.

 

In dezbaterea pe internet a intervenit seful Directiei Educatie Causeni, care a spus ca autobuzul transporta elevii din satul Baurci la Chircaiestii Noi si a fost donat de Banca Mondiala. Dupa balamucul creat soferul a scos drapelul si urmeaza insa dea explicatii.   

 

“Spune te rog ce e cu flagul rus la tine in microbuz. Numai au spus si noi le-am scos.  Numai ai Rusiei sau mai aveai si altele? - Era a Rusiei si al nostru. Cu ce intentie? - Asa de frumusete.”

 

 Directoarele liceului spune ca nu stia nimic despre cele intamplate. 

 

“Noi urcam pe usa din spate, nici nu ma vazut.”

 

 Vasile MOLODILA, SEFUL DIRECTIEI EDUCATIE:Soferul spune ca a pus asa, insa in autobuzele scolare nu trebuie sa fie amplasata flagurile altor tari.“

 

 Astazi a reactionat si Ministerul Educatiei, care a spus ca interzice asemenea practici, pentru a nu influienta elevii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn