Google+

Un barbat a dat busna in parcarea inspectoratului de la Ciocana si, cu o ranga metalica, a inceput sa loveasca in masini. Oamenii legii l-au oprit dupa ce acesta a reusit sa deterioreze opt autoturisme - VIDEO

Un barbat a dat busna in parcarea inspectoratului de la Ciocana si, cu o ranga metalica, a inceput sa loveasca in masini. Oamenii legii l-au oprit dupa ce acesta a reusit sa deterioreze opt autoturisme - VIDEO
Embed:

Un barbat a dat busna in parcarea inspectoratului de la Ciocana si, cu o ranga metalica, a inceput sa loveasca in masini. Oamenii legii l-au oprit dupa ce acesta a reusit sa deterioreze opt autoturisme ale politistilor si ale locuitorilor din apropiere. Omul a fost retinut si dus, apoi, la spitalul de psihiatrie.


Totul s-a intamplat in aceasta dimineata pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana al capitalei. Avand cu el o ranga metalica, barbatul in varsta de 48 de ani a inceput sa loveasca masinile parcate in fata inspectoratului. 

 

“Dimineata o persoana intentionat a deteriorat mai multe automobile, care apartin cetatenilor cat si colegilor mei de la serviciu, chiar in parcare, avea o ranga metalica l-am vazut, s-a mai intamplat asa ceva pana acum?- Nu, prima data.”

 

Oamenii legii care se aflau la serviciu in acel moment, au incercat sa-l opreasca. Si cum acesta avea un comportament agresiv, politistii au chemat medicii de la spitalul de psihiatrie.

 

Artur NISTREANU, SEFUL ADJUNCT AL SECTIEI URMARIRE PENALA IP CIOCANA: “Barbatul a fost preluat de catre un echipaj medical pentru stabilirea starii psihice. La moment se petrec actiuni de urmarire penala pentru a stabili prejudiciul adus victemelor.”

 

Potrivit politiei, anterior individul a mai fost judecat pentru infractiuni similare. O cauza penala a fost deschisa, iar oamenii legii incearca sa afle ce l-a determinat pe barbat sa recurga la un asemenea gest. Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn