Un barbat a fost injunghiat in timp ce statea pe o banca la autogara centru. Imediat la fata locului a venit ambulanta si a fost transportat la spitalul de urgenta. Potrivit martorilor acesta ar fi fost injunghiat de un alt barbat care se afla langa acesta pe banca.

Ultimul update: 21.07.2018, 05:28 Publicat:20.07.2018, 15:42

Potrivit oamenilor legii incidentul s-a intamplat in jurul orei 18. Barbatul in varsta de 35 de ani a fost injunghiat in regiunea gatului si transportat de urgenta la spital. Medicii spun ca acesta este supus unei interventii chirurgicale, iar starea lui va fi clara dupa operatie. 

“I-au taiat artera centrala. L-au taiat cu cutitul, cutitul este acolo.”

Martorii spun ca intre victima si barbatul care statea cu el pe banca s-ar fi iscat o cearta. Apoi cel din urma a scos un cutit si l-a injunghiat. Suspectul a stat la fata locului pana au ajuns politistii si l-au retinut.

Marin BARGAN, OFITER DE PRESA IPN: “Deplasindu-ne la fata locului o intreaga grupa operativa s-au depistat mai multe urme, pete pe scaune. La moment se ancheteaza catul.” 

 In momentul in care suspectul a fost urcat in masina politiei, rudele victimei s-au napustit asupra lui. Ulterior, si banuitul si rudele barbatului ranit au fost duse la inspectoratul de politie.