Google+

Un barbat din Stefan Voda, care a cazut dintr-un tractor si se afla in coma, adus la spitalul din Chisinau cu un elicopter SMURD din Iasi - VIDEO/GALERIE FOTO

Un barbat din Stefan Voda, care a cazut dintr-un tractor si se afla in coma, adus la spitalul din Chisinau cu un elicopter SMURD din Iasi - VIDEO/GALERIE FOTO
Embed:

Un barbat in varsta de 69 de ani, care a cazut dintr-un tractor si s-a ranit grav, a fost transportat aseara de la Stefan Voda la Chisinau cu un elicopter SMURD din Iasi. Victima a suferit o fractura de craniu si se afla in coma la Institutul de Medicina Urgenta.

 

In jurul orei 17, elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo. Echipajul medical din Iasi a preluat barbatul de 69 de ani din Stefan Voda, care a cazut dintr-un tractor.

 

Potrivit medicilor, barbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral inchis.

 

Angel-Liviu TRIFAN, MEDIC SMURD: "L-am adus la Chisinau, la Institutul de Urgenta, pacient grav care cazuse din caruta unui tractor cu un traumatism cranio-cerebral grav, in coma profunda." 

 

 Echipajul SMURD a monitorizat pacientul pe parcursul zborului, iar ulterior aceasta a fost preluat de medicii din Moldova.

 

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta ne-a spus ca barbatul a fost internat in sectia de reanimare. Acesta se afla in stare grava si a fost conectat la aparatele de respiratie artificiala.

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, aceasta este a doua interventie SMURD de la inceputul anului 2018 si a 42–a interventie de la lansarea Serviciului Mobil de Reanimare si Descarcerare transfrontalier.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn