Au ramas fara bani si fara vacanta. I s-a intamplat unui cuplu din Orhei care si-a planificat o vacanta in Thailanda, insa in ultimul moment zborul spre destinatie a fost anulat, fara sa le fie oferita vreo explicatie. El, dar si alti pasageri si-au petrecut toata ziua pe aeroportul din Chisinau, dupa care s-au intors acasa cu mainile goale.

Publicat:08.12.2018, 17:57

Vasile povesteste ca si-a planificat o vacanta cu sotia in Thailanda de mai mult timp. A cumparat bilete, iar astazi trebuia sa decoleze de la Chisinau spre Moscova, ca mai apoi sa ajunga in Thailanda. Planurile insa le-au fost date peste cap dupa ce cursa a fost anulata.

Vasile ERSOV: “S-a amanat prima data cursa, nu ni s-a comunicat absolut nimic. S-a anulat a doua oara, mai tarziu a aparut reprezentatul companiei si a zis ca totul va fi bine si inca se mai amana inca odata. Pana la sfarsit ni s-a spus ca nu mai zboara.”

 Barbatul poveste ca reprezentantii companiei le-au oferit pasagerilor cate un sandwich si o sticla cu apa, nu si explicatii. Cand acesta a cerut sa-i fie schimbat zborul, ca sa reuseasca sa ajunga la cursa programata de la Moscova, angajatii companiei au refuzat. 

Vasile ERSOV:Nu va putem ajuta cu nimic. Nu ati procurat biletul de la noi spre Thailand. Am zis bine, dati-mi macar banii inapoi. Nu se returneaza nici banii. Nimic nu ne-au explicat.”

 Am contactat administratia companiei ca sa obtinem o reactie, insa, deocamdata nu am reusit sa dam de ei.