Google+

Fetita nascuta prematur, la Edinet, care se afla in stare foarte grava urmeaza sa fie transporta de la Balti la Chisinau: cei de la Aviasan au gasit un alt felcer, iar cel de tura continua sa nu raspunda la telefon

Clipe de cosmar pentru doi parinti din Edinet. Fetita lor nascuta prematur a fost internata in stare extrem de grava la spitalul din Balti, iar medicii de acolo le-ar fi spus ca nu au aparatele necesare pentru a-i acorda ingrijiri medicale micutei. Astfel, fratele femeii care a nascut prematur, sustine ca parintii micutei au facut o solicitare pentru ca un echipaj Aviasan sa vina la Balti pentru a transporta bebelusul la un spital din capitala. Initial, reprezentantii de acolo le-ar fi spus ca ar putea ajunge abia maine, iar asta pentru ca felcerul de tura nu s-ar fi prezentat la lucru, iar abia acum i-au anuntat ca au gasit un alt felcer si ca un echipaj a pornit spre Balti.

 

Potrivit fratelui femeii, bebelusul nascut prematur la spitalul din Edinet, a fost transportat in stare grava la spitalul din Balti dupa ce medicii de acolo le-ar fi spus ca fetita ar avea probleme la caile respiratorii. Astfel, medicii de la Balti le-ar fi spus parintilor bebelusului ca este necesar ca acesta sa fie transferat la Institutul Mamei si Copilului din capitala intrucat acestia nu au aparatele necesare pentru a trata copilul.

 

Barbatul sustine ca parintii bebelusului au facut, in aceasta dimineata, o solicitare catre cei de la Aviasan si au cerut ca un echipaj sa vina la Balti pentu a transporta copilul in capitala, insa pana la ora 15:00 nu au primit niciun raspuns.

 

Contactati telefonic, initial, reprezentantii de la Aviasan ne-au spus ca nu pot merge astazi la Balti pentru a prelua copilul, iar asta pentru ca felcerul de tura lipseste si nu raspunde la telefon, iar medicul nu poate merge singur intrucat ar fi riscant. Acestia ne-au mai spus ca nu pot sa scoata la munca un alt felcer pentru ca ar fi in vacanta.

 

Cu cateva clipe in urma cei de la Aviasan ne-au anuntat ca au scos un alt felcer la munca si ca un echipaj urmeaza sa ajunga la Balti  pentru a prelua bebelusul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn