Un Mercedes cu placute de inmatriculare moldovenesti a fost implicat intr-un tragic accident care s-a produs aseara la iesirea din Piatra Neamt, Romania. In urma impactului dintre trei vehicule, o persoana s-a stins, iar altele doua, printre care o fetita de 4 ani, au ajuns la spital.

Publicat:16.12.2018, 13:13Potrivit presei romane, accidentul s-a produs ieri, in jurul orei 14.20, la iesirea din Piatra-Neamt, spre Bacau, zona Dedeman.

Potrivit ISU Neamt, s-au deplasat la fata locului 3 echipaje de pompieri cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. Au ajuns acolo si 3 echipaje de la Ambulanta.

Este vorba de 3 autoturisme implicate. Soferul autoturismului negru marca FIAT, care circula pe ruta Piatra-Neamt – Bacau, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, lovind puternic autoturismul SEAT albastru, în care se aflau soferul, doua femei si o fetita de 2 ani. Autoturismul SEAT s-a lovit ulterior de un Mercedes alb, inmatriculat in Moldova, condus de un barbat pe ruta Bacau – Piatra-Neamt.

Autoturismul SEAT a fost proiectat în afara carosabilului, rezultând, doar din aceasta masina, doua victime, femei, încarcerate, o fetita de 2 ani cu fracturi, soferul având si el nevoie de îngrijiri medicale. Din pacate, una dintre femei a decedat,  cealalta se afla în stare critica la spitalul din Piatra-Neamt, iar fetita a fost transportata de urgenta la Iasi.