Google+

Un om de zapada urias a aparut la Tohatin. Vezi cum arata gigantul care are inaltimea de 3 metri - VIDEO/FOTO

Un om de zapada urias a aparut la Tohatin. Vezi cum arata gigantul care are inaltimea de 3 metri - VIDEO/FOTO
Embed:

Un om de zapada urias, inalt de 3 metri, a devenit atractia comunei Tohatin. Baba de omat a fost plamadita in curtea unei familii din suburbie, care a strans roada primei ninsori si a inchegat-o intr-o mascota de gheata. Acum tot satul vuieste despre gigantul din gospodaria oamenilor, care parca aduna mai cu spor rudele la un pahar de vin fiert la pragul casei. I-au dat si un nume sugetiv Toha.


Omul de zapada “Toha”, cum l-au numit localnicii, este aproape cat o casa. El are 3 metri si 20 de centimetri inaltime si o talie nu tocmai de viespe.

 

“4 metri. - Ce? - 4 metri are.”

 

 Toha a fost plamadit, acum cateva zile, cand s-a napustit viscolul. De atunci sta tantos in fata tuturor intr-o curte. Au adunat bulgare cu bulgare Pavel Zilibors si cei doi copii ai sai. 

 

“Ian spune iti place baba de la Moldova, Israel? Alo, Israel, mama, vorbeste cu tine PRO TV-ul.”

 

Membrii familiei spun ca 3 ore s-au spetit sa adune neaua de prin curte si sa o inchege in bolovani uriasi.

 

 

Ruslan ZILIBORS, FIUL: “Tata a venit cu ideea la ora 9 dimineata hai sa facem o baba grandioasa. Am construit-o deodata avea 2,80 si ieri am facut-o de 3,20.”

 

 Pavel ZILIBORS, TATAL: “Iata in loc de ochi baiatul i-o pus manerele de la usa, vedeti. Si la nas aparatul de la ceea de sudat si un morcov, jos e floarea soarelui, vedeti va fi anul bogat.”

 

 Doina ZILIBORS, FIICA: "-Serile sa inteleg ca le petreceti nu la gura sobei, ci langa omul de zapada? - Aici, da, cu o cana de izvar, muzica si mai departe."

 

Gospodarul lasa poarta deschisa, asa ca oricine poate veni sa-si faca poze cu omul de zapada. Acum familia se roaga ca vremea sa tina cu ei si sa nu le topeasca opera.

 

“La Multi Ani, cu degustatie, da Doamne in 2019 baba sa fie mai mare. Sa tina pana la 8 martie. Multi Ani, multumim si la PRO TV. “Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn