Un tanar in varsta de 22 de ani, locuitor al satului Pelenia, raionul Drochia, este cercetat penal de politie, fiind suspectat de omorul socrului sau in varsta de 49 de ani, locuitor al satului Nimereuca, raionul Soroca.

Publicat:08.07.2016, 10:44

Potrivit politiei, la data de 3 iunie a parvenit un apel telefonic de la o femeie din satul Nimereuca, precum ca si-a gasit vecinul fara suflare, in propria gospodarie. Deplasindu-se la fata locului fortele de ordine au stabilit ca, victimei i-au fost cauzate multiple plagi cu un obiect ascutit, iar decesul ar fi survenit in seara zilei de 2 iunie.  

Ca urmare a  investigatiilor efectuate de catre angajatii Inspectoratului National de Investigatii in comun cu IP Soroca, s-a stabilit ca in seara zilei de 2 iunie,  tinarul care s-a dovedit a fi chiar ginerele victimei, a venit la domiciliul acestuia pentru a discuta o problema familiara.

Socrul acestuia i-ar fi refuzat sa-l sustina in solutionarea problemelor, dupa care cei doi s-au luat la cearta.  La un moment dat, cearta intre ei s-a agravat, iar suspectul, aplicindu-i victimei multiple plagi cu un obiect ascutit peste tot corpul si lasind victima sa zaca la pamant, a parasit locul infractiunii.

Audiat de politie, suspectul si-a recunoscut vina. Acesta risca pedeapsa cu inchisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detentie pe viata.