De o calatorie neplacuta cu troleibuzul au avut parte cativa pasageri. Vehiculul in care se aflau a intrat intr-un pilon, pe o strada din sectorul Rascani al capitalei. In urma incidentului, parbrizul troleibuzului s-a spart. Potrivit martorilor, doi oameni au fost raniti.

Publicat:19.08.2018, 13:42

In jur de 15 pasageri se aflau in troleibuzul de pe ruta numarul sapte, cand s-a intamplat totul. Accidentul a avut loc pe strada Tudor Vladimerescu, din sectorul Rascani al capitalei. Potrivit martorilor, doua persoane au fost ranite. 

Oamenii spun ca troleibuzul avea viteza mare.

“Strada era umeda a franat si spatele troleibuzului a intrat in stalpul de mai sus. Dupa care a fost proiectat intr-o parte si a intrat in stalp.”

 Soferul troleibuzului nu a vrut sa ne spuna ce s-a intamplat. 

“Cablurile electrice au inceput sa explodeze.”

 Din cauza accidentului au fost deteriorate mai multe fire electrice, astfel troleibuzele care circulau prin zona au stat pe loc minute in sir. 

Aurel VLAS, SEF SECURITATE RUTIERE REGIE TRANSPORT ELECTRIC:  “Am ajuns la fata locului si am depistat ca troleibuzul a derapat, si s-a tamponat in pilon. A deteriorat pilonul electric care apartine regiei transport electric.”

 Potrivit celor de la Regia Transport Electric, firele deteriorate vor fi reparate. Oamenii legii nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne oferi detalii despre accident.