Unul dintre tinerii care au fost tunsi fortat la o benzinarie din Calarasi a povestit cum s-a intamplat totul. Acesta le-a spus jurnalistilor de la Ziarul de Garda ca indivizii au inceput sa-i injure cand se aflau afara, iar cand au intrat in magazin, i-au luat la bataie. Spune ca acum ii este frica sa se intoarca in Calarasi si ca a depus o plangere la politie doar dupa ce cazul a ajuns in atentia presei.

Publicat:18.08.2018, 15:05

“Ne-au vazut, au inceput sa injure sa ne numeasca, noi am intrat in marchet deja si ei au dat buzna peste noi. O zis ca o sa ne bata daca o ne prinda cu parul lung.”

 Tanarul le-a povestit jurnalistilor de la Ziarul de Garda ca angajatii de la statia PECO au vazut ce se intampla, insa nu au intervenit.

"Persoanele de la benzinarie nu au intreprins nimic, pursisimplu stateau. Am vrut in momentul acela sa sun la politie, dar nu puteam.”

 Baiatul sustine ca filmuletul ar fi fost facut chiar de catre unul dintre indivizi, care a si postat ulterior imaginile pe internet.

“Filmuletul acesta este facut de unul dintre ei, pentru ca ei ne-au pus sa facem poze cu ei, ne-au obligat. Filmuletul tot printre ei, la-u aratat la mai multi.”

 El a explicat de ce nu a depus din start o plangere la politie.

Tanarul sustine ca acum sta la Chisinau si ii este frica sa mearga la Calarasi dupa ce a aflat ca unul dintre suspecti ar fi fost condamnat in Italia la 24 de ani de inchisoare pentru omor. Ziarul de Garda scrie ca numele individului mai figureaza in cateva sentinte de condamnare pentru crearea unei situatii de accident, huliganism, iar anul trecut el a fost decazut din drepturile parintesti.

Incidentul a avut loc la inceputul lunii august, intr-o benzinarie din Calarasi. Atunci doi tineri au fost tunsi de cativa indivizi, deranjati de faptul ca acestia aveau parul lung. Oamenii legii au pornit un dosar penal pentru huliganism.