Unul dintre cei doi tineri raniti in accidentul de ieri din centrul capitalei ramane internat la reanimare. Medicii spun ca starea lui este extrem de grava. Celalalt pasager a suferit leziuni usoare si a fost lasat sa plece acasa. Intre timp, oamenii legii au publicat imagini surprinse de camerele de supraveghere din care se vede momentul impactului.

Publicat:10.12.2018, 10:22

Din secventele video se vede cum automobilul  de marca Honda aluneca si se izbeste intr-un pilon de pe marginea drumului, la intersectia strazilor Ciuflea cu Bucuresti. Potrivit politiei, conducatorul auto circula cu viteza excesiva.

In masina se aflau 4 tineri din Anenii Noi cu varstele cuprinse intre 20 si 21 de ani. O femeie care locuieste in preajma ne-a spus ca s-a trezit din somn din cauza bubuiturii puternice ce s-a auzit in urma impactului. 

“ Fix ora 5 am auzit lovitura mare, la noi totul se aude eu deodata am iesit poate trebuie ajutor, o minuta daca a durat si am iesit era politia. Cineva suna pe telefon si spunea intorceti-va inapoi ca Sergiu a nimerit in accdident, au incercat sa-i scoata din masina insa nu au putut si am auzit deja cum taie fierul.”

In urma impactului, soferul de 20 de ani si pasagera de pe bancheta din fata s-au stins pe loc, iar alti doi tineri au fost raniti.

Unul dintre ei se afla in stare grava in sectia reanimare a Spitalului de Urgenta. Potrivit oamenilor legii, conducatorul auto ar fi urcat beat la volan. Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal.