In aceste momente are loc marsul si mitingul national organizat de socialisti, in PMAN, unde socialistii isi vor prezenta programul electoral.

Publicat:18.11.2018, 08:59

UPDATE: 13:17 Igor Dodon a urcat pe scena si a tinut un discurs.

Igor DODON, PRESEDINTE: "Noi am invins in 2016, in pofida la tot noi am invins...si acesti 2 ani dupa 2016 au aratat forte multe. 2019 este anul nostru este anul poporului...Si noi suntem obligati sa castigam dupa 10 ani de pagube. Noi moldovenii suntem rabdatori dar ajunge..noi trebuie sa batem cu pumnul in masa si sa spunem ajunge."

Zinaida GRECEANII, LIDERA PSRM: "Vom adopta astazi decizii importante. Moldova are viitor."

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Acestui regim rusinos sai spunem un ferm "Rusine, ei au furat nu propiertatile poporului, dar si speranta". Am venit sa intoarceam tara cetatenilor."

UPDATE: 12:00 Sustinatorii PSRM in frunte cu Dodon, Greceanai si Ceban, au ajuns in PMAN.

UPDATE: 11:25 Coloana cu sustinatorii PSRM se indreapta spre PMAN.

Printre multimea adunata sunt si cativa deputati socialisti: Vlad Batrancea, Grigore Novac, Vladimir Turcan si lidera PSRM, Zinaida Greceanai.

"PSRM isi va asuma anumite angajamente in ceea ce priveste programul electoral pentru urmatorii patru ani."

Potrivit unui comunicat al PSRM, manifestatia va incepe cu un mars la ora 11:00. Oamenii vor porni din zona circului, in doua coloane. Responsabilii de la primarie spun ca circulatia transportului public nu va fi sistata in timpul marsului. Insa incepand cu ora 12.00, circulatia pe bulevardul Stefan cel Mare, in perimetrul strazilor Puskin - Mitropolit Gavril Banulescu-Bodoni, va fi sistata.

La fel s-a intamplat si la mitingul democratilor care a parut unul electoral. Atunci oamenii au venit in mod organizat din diferite raioane.