Google+

30 de zile de arest in izolator pe numele principalului suspect in cazul omorului tinerei de 20 de ani, gasita dezmembrata si decapitata, intr-o geanta abandonata la Gratiesti

30 de zile de arest in izolator pe numele principalului suspect in cazul omorului tinerei de 20 de ani, gasita dezmembrata si decapitata, intr-o geanta abandonata la Gratiesti
Embed:

Barbatul suspectat de omorul tinerei de 20 de ani, gasita intr-o geanta pe malul unui lac din Gratiesti a comparut astazi in fata magistratilor. Acesta a primit 30 de zile de arest, iar cand a iesit din sala de judecata nu a raspuns la intrebarile jurnalistilor. Nici procurorul care se ocupa de caz nu a vrut sa discute cu presa.


Incatusat si inconjurat de mascati, suspectul de 30 de ani a fost scos din sala de judecata. Acesta nu a vrut sa ne raspunda la intrebari, iar procurorul de caz a plecat in graba fara sa faca declaratii.

 

Sedinta a fost inchisa, asa ca ulterior am aflat ca individul isi va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii. Barbatul a fost retinut in seara in care a fost gasit cadavrul tinerei.

 

eri, acesta a fost dus pe malul lacului de la Gratiesti pentru reconstituirea crimei. Oamenii legii nu ne-au spus daca suspectul isi recunoaste vina sau ce motive ar fi avut.

 

Apropiatii tinerii ne-au povestit ca sambata, pe 12 mai, fata plecase la o zi de nastere in Stauceni, insa nu s-a mai intors, abia dupa 7 zile, aceasta a fost gasita decapitata si dezmembrata intr-o geanta, pe malul unui lac din Gratiesti. Autoritatile au deschis un dosar penal pentru omor intentionat. Suspectul risca puscarie pe viata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn