Google+

Valeriu Strelet: Deputatii PLDM care au semnat pentru Filip au fost santajati. Unii dintre ei spun ca au fost sunati de Vlad Filat

Cei sase deputati liberal democrati care au semnat pentru candidatura lui Pavel Filip la functia de premier au fost santajati. Declaratia a fost facuta de catre presedintele interimar al PLDM, Valeriu Strelet, in cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune „TV 7”.

 

„Este clar ca vor vota pentru Filip. Nu mai pot da inapoi. Au fost santajati si speriati. N-am niciun dubiu. Au încercat sa capteze si alti deputati din PLDM. La timpul potrivit, vor spune cum a fost. Acum nu am probe ca sa ma adresez în organele de drept. Niciunul din ei nu va recunoaste. Acum in ochii lor se citeste frica, este clar ca sunt regizati”, a declarat Strelet, noteaza IPN.

 

Liderul liberal democrat a confirmat ca mai multi deputati PLDM au fost telefonati de catre Vlad Filat, care se afla în arest preventiv. „Unii colegi m-au informat ca au fost telefonati de catre Filat, însa eu nu cunosc subiectul discutiilor. Unul dintre ei a declarat chiar în plenul Consiliului ca a fost sunat de Vlad Filat. Mi-au spus ca au fost surprinsi”, a mai spus Strelet.

 

Strelet a mai spus ca dupa captarea deputatilor, PDM nu a mai manifestat niciun interes fata de PLDM. „Este evident ca PDM dupa aceasta n-a mai manifestat niciun interes fata de PLDM. Daca nu ar fi fost acestia sapte deputati, daca am fi fost 18, noi puteam sa negociem, sa le punem niste conditii. Dar asa a fost subminata posibilitatea de negociere a PLDM”, a spus presedintele interimar al liberal democratilor.

 

Referindu-se la demiterea sa din functia de premier, Strelet considera ca a fost pusa la cale pentru ca nu putea fi controlat si pentru ca a insistat asupra anchetei în cazul concesionarii Aeroportului Chisinau.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn