Google+

Valoarea bijuteriilor furate aseara dintr-un magazin de pe bd. Stefan cel Mare este de aproape 200.000 de lei - VIDEO

Valoarea bijuteriilor furate aseara dintr-un magazin de pe bd. Stefan cel Mare este de aproape 200.000 de lei - VIDEO
Embed:

Bijuterii in valoare de aproape 200 mii de lei au fost furate aseara dintr-un magazin de pe strada Stefan cel Mare. Hotii au amenintat vanzatorii, iar dupa ce au furat mai multe bijuterii din aur, s-au facut nevazuti. Deocamdata, acestia nu au fost retinuti. Se intampla la mai putin de o luna de la spargerea unui alt magazin de bijuterii de pe aceeasi strada.


Vanzatorii magazinului de bijuterii si-au inceput astazi ziua, calculand suma prejudiciului, dupa care au inchis usile. Ei nu au vrut sa vorbeasca in fata camerei. Ne-au spus insa ca aseara au fost amenintati cu o arma. Potrivit politiei, aproape de ora inchiderii, trei indivizi cu masti pe fata au intrat in magazin. Amenintand vanzatorii, acestia au spart cu un ciocan o vitrina din care au furat mai multe obiecte din aur si au rupt-o la fuga. 


Alexandru CIOCANAS, SEFUL SECTIEI DE URMARIRE PENALA, INSPECTORATUL DE POLITIE CENTRU 
“Sunt dati in cautare. Este alertata toata poltia...” 

Hotii au plecat cu bijuterii in valoare de 200 de mii de lei, afirma oamenii legii.Impanzit de magazine cu obiecte pretioase, centrul orasului pare a fi un loc atractiv pentru hoti. La inceputul lunii, un alt magazin, la fel, de pe strada Stefan cel Mare a fost jefuit. Nici in acel caz hotii nu au fost retinuti.

 
Tatiana LIPCHINA, REPORTER PRO TV
“Politia nu exclude ca ambele jafuri au fost comise de aceleasi persoane. Asta pentru ca stilul este similar. Atat atunci, cat si acum, indivizii au avut masti medicinale pe fata si au intrat in magazin aproape de ora inchiderii. Oamenii legii mai spun ca indivizii s-au asigurat ca in interior camerele de supraveghere lipsesc.“

 

Politia nu a dat deocamdata de faptasi. In ambele cazuri, au fost pornite dosare penale pentru atac talharesc. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn