Google+

Vizite la galop. Prim-ministrul s-a aventurat sa ajunga in trei locatii din Anenii-Noi in timp record. In doar cateva minute a inaugurat un pod, apoi a inspecat un drum, dupa care a mers si la sedinta cabinetului de ministri - VIDEO

Vizite la galop. Prim-ministrul s-a aventurat sa ajunga in trei locatii din Anenii-Noi in timp record. In doar cateva minute a inaugurat un pod, apoi a inspecat un drum, dupa care a mers si la sedinta cabinetului de ministri - VIDEO
Embed:

Vizite la galop. Prim-ministrul s-a aventurat astazi sa ajunga in trei locatii din Anenii-Noi in timp record. In doar cateva minute a inaugurat un pod, apoi a inspecat un drum, dupa care a mers si la sedinta cabinetului de ministri organizata la casa de cultura din Anenii Noi. Pavel Filip a mers la intalnirea cu oamenii de rand, ca de obicei, nu doar cu ministrii si paza, ci si cu detectorul de metale.

 
Ora 8:30. Premierul Pavel Filip, insotit de cativa membri ai cabinetului de ministri inaugureaza podul peste raul Bac din Anenii Noi pentru care au fost alocati din bugetul de stat 18 milioane de lei. Ceremonia s-a facut  contracronometru, iar la ora 9 Filip era deja la Speia, la 15 km de Anenii-Noi. Acolo a mers sa vada un drum aflat in constructie.

 

Pavel Filip sustine ca a vizitat satul Speia in 2016 si le-a promis atunci locuitorilor sa reabiliteze acest drum. La mai bine de doi ani, cu doar 4 luni inainte de alegerile parlamentare, iata ca lucrarile au inceput. Inainte de a ajunge pe santier, prim-ministrul a fost nevoit sa mearga pe o portiune care arata ca dupa razboi.

 

Pavel Filip le-a vorbit drumarilor despre insfrastructura si, brusc, si-a amintit despre reforma in spitale.

 

Presedintele raionului i-a adus premierului un sir lung de multumiri. 

 

Muncitorii spun ca lucreaza de zor de la inceputul lunii. Asta pentru ca au de reparat mai bine de doi kilometri de drum.

 

Si desi a venit "in inspectie", premierul a facut doar declaratii, fara sa verifice mersul lucrarilor.

 

Asta pentru ca la 9:30 era asteptat la Casa de Cultura unde a fost organizata sedinta de guvern. In teritoriu, Filip a venit, ca de obicei, cu dectorul de metale. Cei peste 500 de oameni care au venit la intalnirea cu ministrii au fost verificati la intrare.

 

De pe scena, Filip a laudat programele initiate de Guvern.

 

Dar in timp ce povestea amanuntit despre reforme, unii din cei prezenti in sala atipeau.

 

Vizitele in regiuni ale ministristilor in frunte cu prim-ministrul au devenit obligatorii dupa ce liderul democratilor, Vlad Plahotniuc, a anuntat la inceputul acestei veri ca va trimite guvernul in sate.

 

Atunci, el spunea ca in felul acesta functionarii vor afla care sunt problemele oamenilor si vor cauta solutii. Opozitia a calificat aceasta miscare ca fiind o operatiune electorala, lucru negat de PD.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn