Google+

Vlad Plahotniuc, pe facebook, despre Platforma social-democrata: "Se face un pas important pentru consolidarea unei majoritati parlamentare solide"

Intr-o noua postare pe o retea de socializare, Vlad Plahotniuc vorbeste despre intentiile Platformei Social Democrate in Parlament.

 

Vlad Plahotniuc: "Constituirea unei Platforme social-democrate în Parlament se produce într-un moment de criză politică profundă, o criză care riscă să afecteze nu doar cursul european, dar şi capacitatea de funcţionare a statului. Cu atât mai mult într-un astfel de moment, consolidarea voturilor social-democraţilor în Parlament oferă o reacţie matură la aşteptările reale pe care le au cetăţenii de la clasa politică.Se face astăzi un pas important pentru consolidarea unei majorităţi parlamentare solide, care ar putea fi capabilă să îndeplinească, prin acţiuni concrete, lucrurile de care este nevoie acum, în ţară: menţinerea stabilităţii şi crearea unor mecanisme noi, profund democratice, de funcţionare a statului.PDM a promovat proiectul consolidării social-democraţiei, nu doar în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut săptămâna aceasta cu grupul deputaţilor care au părăsit fracţiunea PCRM. Partidul Democrat şi-a asumat rolul de a reprezenta social-democraţia modernă europeană în Moldova - încă de la Congresul de reformare a formaţiunii. Spuneam atunci că PDM este dator în faţa oamenilor să se manifeste ca un partid social-democrat modern, un partid al celor mulţi, un partid al agricultorilor şi profesorilor, al medicilor şi funcţionarilor, al pensionarilor şi al tinerilor, al tuturor celor de care trebuie să aibă grijă un stat democrat.Acesta este astăzi şi rolul PSDM. Deputaţii din cadrul acestei platforme trebuie să vină cu soluţii, să fie conştienţi că bunăstarea pentru oameni nu se produce prin show-uri de PR sau vorbe goale, ci lucrând pentru cetăţeni, în condiţii de stabilitate şi linişte, în deplină democraţie. Prin acţiunile lor, deputaţii PSDM vor fi responsabili să promoveze social-democraţia în Moldova, să le ofere oamenilor o protecţie socială reală şi posibilitatea să trăiască într-o ţară cu instituţii modernizate şi funcţionale." 

 

*Sursa Foto: moldovacurata.md/facebook.com


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn