Google+

Vladimir Voronin, dupa ce Igor Dodon a anuntat ca pleaca la Moscova: "Sa-i oferim si lui Dodon titlul de artist al poporului sau artist calator" - VIDEO

Vladimir Voronin, dupa ce Igor Dodon a anuntat ca pleaca la Moscova: "Sa-i oferim si lui Dodon titlul de artist al poporului sau artist calator" - VIDEO
Embed:

Igor Dodon pleaca la Moscova ca sa participe maine la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal. Presedintele spune ca a fost invitat de Vladimir Putin. Dupa anuntul sau, imediat a reactionat Vladimir Voronin care l-a acuzat ca se tine doar de calatorii. Liderul PCRM l-a intepat pe fostul sau coleg de partid si despre festivalul de la Sadova.

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: “El s-a apucat de strans klubnika. S-o dus el sa stranga klubnika. Mai bine sa se duca in cluburile de noapte sa stranga klubnika sau sa o elimine de acolo. Dar na, fiecare face ce poate.”

 

 Dupa ce Igor Dodon i-a acordat lui Filip Kirkorov titlul de Artist al Poporului, Vladimir Voronin spune ca si Igor Dodon ar merita un titlu.  

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: “O sa vedem, in Parlament sau unde, sa-i oferim si lui Dodon titlul de artist al poporului sau artist calator, ceva asa.“

 

 Voronin a criticat si vizita de maine la Moscova, anuntata de Igor Dodon pe Facebook care a spus ca va participa la deschiderea Campionatului de Fotbal, la invitatia lui Putin. 

 

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: “Campionatul Mondial de fotbal din Rusia nu incepe fara Dodon. Acum, trebuie urgent sa o sterpeleasca la Moscova.”

 

 Purtatorul de cuvant al presedintelui ne-a declarat ca nu cunoaste din ce bani va fi achitata vizita lui Dodon la Moscova. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn