Si comunistii au organizat astazi o sedinta plenara a partidului. De la microfon a vorbit liderul formatiunii, Vladimir Voronin, care in discursul sau si-a criticat fostii colegi de partid, pe care i-a numit tradatori. Spre deosebire de evenimentul organizat de PSRM, aici presa a avut acces la intreaga sedinta.

Publicat:16.06.2018, 13:21

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: “Eu ma uit la persoanele de acolo. Hrenova si... Toti sunt asa ca si Hrenova. Se pare ca ei ar trebui sa fie aproape de noi ca partid de stanga. Acolo nimic nu e de stanga. Imi pare ca la ei nici inima demult nu e in partea stanga.”

 A spus astazi Vladimir Voronin despre fostii sai colegi de partid. Liderul PCRM sustine ca cei care au plecat din formatiune nu sunt decat o masinarie de vot. Desi sala era practic goala, Voronin a avut multe subiecte de discutii.

A vorbit despre majorarea preturilor la carburanti, schimbarea sistemului de vot, concesionarea aeroportului  si despre strategia de recuperare a miliardului furat, prezentata acum cateva zile de procurori. Intrucat sedinta a durat mai bine de doua ore, monologul i-a facut pe unii sa atipeasca.