Vremea a innebunit in aceasta seara. In doar cateva ore in capitala a plouat, a nins si a cazut si lapovita. Toate pe rand. Codul portocaliu emis de meteorologi a intrat in vigoare. La noapte ne asteapta si vant puternic.

Publicat:17.01.2018, 19:10

Vremea care s-a zburlit rau de tot in aceasta seara, i-a buimacit pe oameni. Si soferii si pietonii sunt ingrijorati ca nu cumva raurile de apa care susura azi pe strazi sa se transforme maine dimineata in patinoare. 

„E greu, murdar si ud, ambuteiaje acum, daca o sa inghete in genere nu o sa mergem nicaieri, noi suntem cu copil mic o sa stam acasa.”

„Maine o sa fie mai rau, deoarice la noapte o sa inghete si o sa fie lunecos. O sa fie periculos si pentru pietoni si pentru soferi. De dorit masinile de lasat acasa.”

Soferii spera ca drumarii nu vor sta cu mainile in san si vor presura la timp antiderapant.

„Trebuie de mers mai precaut, si speram ca autoritatile sa intreprinda masuri.”

Pietonii se gandesc si ei ce incaltari sa-si puna maine cu care sa nu lunece pe trotuare.

„E un timp foarte frumos, acum plec la rutiera cred ca nu este o problema, dar daca o sa inghete primaria cred ca o sa intreprinda anumite actiuni si va fi totul bine.”

„Ploua si ninge totodata, e foarte greu de mers.”

Codul portocaliu emis de meteorologi pentru centrul si sudul tarii si cel galben pentru raioanele de nord va fi in vigoare pe parcursul acestei nopti. La noapte vor fi minus cinci grade.