Zeci de moldoveni si-au petrecut noaptea pe aeroportul din Londra, in timp ce avionul la bordul caruia urmau sa ajunga la Chisinau a decolat gol. Oamenii se plang ca nu li s-a explicat nimic, iar cand au facut galagie - au fost trimisi in subsol ca sa nu deranjeze alti pasageri. Cei de la Wizz Air spun ca zborul a fost anulat din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Publicat:21.09.2018, 13:32

Avionul de pe cursa Londra-Chisinau, trebuia sa decoleze putin dupa miezul noptii de pe aeroportul Luton. Pasagerii spun ca fara sa fi fost anuntati din timp cursa a fost anulata. Astfel ca au petrecut toata noaptea pe aeroport, timp in care niciun reprezentat al companiei Wizz Air nu s-a apropiat de ei sa le dea explicatii. Revoltati, oamenii au inceput sa faca galagie, asa ca reprezentantii de pe aeroportul englez i-au trimis sa stea in subsol.

PASAGER: “Suntem acum inchisi pe aeroport pentru ca ni s-a anulat zborul si am decis sa protestam, am fost tratati cu mare dispret, nu s-a dat nici informatie, nici apa, nici bautura.” 

Cel mai greu le este pasagerilor cu copii mici. 

PASAGER: “Situatie se agraveaza, ei incearca sa ne scoata afara din aeroport. dar noi nu plecam pentru ca stiam ca nu o sa ne dea nici o compensatie.”  

Contactati de PRO TV, responsabilii de la Aeroportul Chisinau, ne-au spus ca avionul de pe aceasta cursa a aterizat la noi azi dimineata, insa fara pasageri la bord.

Compania Wizzair care opereaza zborul ne-a explicat astazi, intr-un comunicat, ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile avionul care a plecat de la Chisinau spre Londra nu a putut ateriza pe aeroportul Luton, asa ca a fost redirectionat spre Stansted.

De acolo, operatorii au fost nevoiti sa o trimita fara pasageri inapoi, la Chisinau. Compania si-a cerut scuze si a declarat ca pasagerii isi por reprograma zborul, pot cere sa le fie rambursata suma integrala achitata pentru bilet sau pot solicita credit de la companie in valoare de 120 de procente din costul biletului. aceasta intarziere.