Emotii unice pentru absolvenitii scolii internat din Carpineni care au pasit pentru prima data pragul unui salon de frumusete. Astazi au balul de absolvire si pentru ca multi oameni s-au implicat sa-i ajute - vor avea o seara asa cum nici macar nu au visat.

Publicat:15.06.2018, 15:15


Elevii au venit dis-de-dimineata la salonul din Chisinau impreuna cu cativa educatori. S-au asezat pe canapea si au asteptat cu rabdare sa fie invitati in fata oglinzii. 

Absolventii spun ca emotiile au inceput inca de aseara. Unii s-au trezit cu noaptea in cap si au asteptat plecarea spre capitala. Odata ce au pasit pragul salonului de frumusete au ramas entuzisamati.

“-Ce emotii ai acum? - De fericire.  Mam trezit la ora patru si am asteptat momentul.”

“ Foarte mult imi place. -Ai mai avut asa cuafura? Nu, este pentru prima data si este foarte frmoasa.”

Stilistii i-au machiat cu grija si i-au coafat cu migala. Au facut totul cu suflet, stiind ca le ofera o bucurie.

“Eu cred ca o fac pe steluta fericita, deoarece ea astazi are un eveniment foarte important din viata ei, cuafura este in stil grecesc, deoarece Steluta va purta astazi o rochie lunga rosie.” 

Organizatorii care si-au luat angajamentul sa le daruiasca o petrecere frumoasa, au avut grija sa le ofere si tinute de sarbatoare. Acestea au fost colectate in cadrul campaniei Balul Fericirii organizata pe retelele de socializare.  

Anastasia STURZA, ORGANIZATOARE: “Am stat cu prietenele, ne-am amintit cum am fost si noi absolvente si am hotarat sa ajutam acesti copii, am primit sute de mesaje oameni care doresc sa-i ajute.”

 Dupa ce au fost pregatiti, elevii au mers la o sesiune foto si au ajuns sub obiectivele unor profesionisti, iar seara vor petrece balul de absolvire la cantina de la gimnaziul-internat din Carpineni care le-a fost si scoala si casa timp de noua ani.