Google+

Ziua Nationala a Austriei, marcata la Chisinau de catre ambasada acestei tari in Republica Moldova, sub inaltul patronaj al Ambasadorului Austriei, Christine Freilinger si sotul acesteia - VIDEO

Ziua Nationala a Austriei, marcata la Chisinau de catre ambasada acestei tari in Republica Moldova, sub inaltul patronaj al Ambasadorului Austriei, Christine Freilinger si sotul acesteia - VIDEO
Embed:

Ziua Nationala a Austriei a fost marcata la Chisinau de catre ambasada acestei tari in Republica Moldova, sub inaltul patronaj al Ambasadorului Austriei, Christine Freilinger si sotul acesteia. Invitatii serii au fost mai multi oficiali din tara noastra, dar si o delegatie din Austria. Oaspetii au fost intampinati de o atmosfera festiva, cu muzica si cu un décor elegant in stil vienez.

 

Christine FREILINGER, ambasadorul Austriei la Chişinău: "Austriecilor le place să sărbătorească Ziua Naţională a Austriei. Din acest punct de vedere, austriecii le seamănă un pic moldovenilor, le place muzica, să cânte, să danseze, costumele naţionale. Le sunt foarte recunoscătoare companiilor austriace din Moldova. Cred că acesta e viitorul, să avem tot mai multe companii austriace aici".

 

Grawe Carat a fost aici de la început, introducând nu doar tehnologia modernă şi o nouă viziune în businessul de asigurări, dar, de asemenea, a devenit un important partener  pentru ambasada Austriei şi pentru domeniul businessului de aici.

 

Partenerul principal al evenimentului a fost compania austriaca de Asigurari GRAWE Carat, companie ce şi-a reconfirmat  in cei 15 ani de activitate in tara noastra, poziţia de promotor al valorilor si standardelor europene.

 

Veronica MALCOCI, director general GRAWE CARAT: "Pentru compania Grawe Carat, Ziua Nationala a Austriei este un eveniment foarte important, dar si o ocazie de a face un bilant".

 

Anual la 26 octombrie este marcata Ziua Nationala a Austriei.   

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn