Google+

Cu ei a fost o seara ca in filme! Cunoaste-i pe partenerii petrecerii aniversare 5 ani, O Seara Perfecta - VIDEO

Cinci ani de seri perfecte au fost sarbatoriti alaturi de cei mai frumosi si speciali invitati, dar si partenerii emisiunii.

 

„Precum O seara Perfecta este de mai mult de 5 ani alaturi de telespectatori, la fel si compania Paynet, este aproape de fiecare cetarean din Moldova, care doreste si isi achita serviciile intr-un mod simplu, rapid si sigur!”, a spus Boris Foca, Project Manager Paynet.

 

 

 

O seara diferita poate fi creata nu doar la TV, dar si in viata reala!

 

Serile perfecte pot fi si la volanul unui automobil. Compania CUN auto Rentals ofera in chirie automobile de lux clasa premium.  Pentru a va asigura luxul, confortul si siguranta dumneavoastra. Va asteptam in randul nostru de clienti pentru a va demonstra ca meritam sa va fim alaturi!”, a marturisit Nicolae Usatii, fondatorul CUN auto Rentals.

 

Momentele unice, sunt create si de tinuta pe care o alegi, iar tinuta unui barbat adevarat o gasesti la Sandro Livv.

 

 

Noi incercam sa facem serile perfecte doamnelor, prin faptul ca imbracam barbatii foarte stilat si pur italieneste!” „Sandro Livv vine  intodeauna cu o solutie pentru barbati, oferindu-le o tinuta indiferent de domeniul de activitate. Business, smart casual, sau tinutele pentru ceremonii” , a spus Alexandru Cornitel, designer, proprietar Sandro Livv.

 

 

Zi de zi, poti fi mai aproape de perfectiune , utilizand Paynet pentru ati usura momentele, Cun Auto Rental pentru a te deplasa in siguranta, si sando Livv pentru a stralucit la bratul unei femei frumoase!

 

 

Mai multe detalii despre cat de frumos a fost la petrecerea aniversara a emisiunii O Seara Perfecta, vezi in video de mai jos:

 

 

*Acest articol e un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn