Google+

Eurovision 2016. Lidia Isac va reprezenta R. Moldova la Stockholm. Mai multi concurenti s-au plans pe juriu - VIDEO

Eurovision 2016. Lidia Isac va reprezenta R. Moldova la Stockholm. Mai multi concurenti s-au plans pe juriu - VIDEO
Embed:

Lidia Isac va reprezenta R. Moldova la Stockholm, iar piesa ce va rasuna la Eurovision din partea Moldovei se numeste ”Falling Stars”. Interpreta in varsta de 22 de ani a obtinut cel mai bun rezultat in marea finala, care s-a dat aseara. Dupa concurs, multi dintre concurenti s-au plans ca au fost nedreptatiti de juriu.

 

”Falling Stars” este piesa cu care Moldova merge in acest an la Stockholm. La fel ca si in a doua semifinala, aseara Lidia Isac a primit cele mai multe voturi din partea publicului – 8 mii. Desi juratii i-au oferit doar 8 puncte din 12, telespectatorii au facut-o invingatoare.

In finala, tanara si-a schimbat tinuta si a ales o rochie lunga, pe care au fost proiectate elemente grafice. 

Al patrulea an in care Lidia Isac participa la Eurovision s-a dovedit a fi cu noroc. Interpreta spune ca nu s-a asteptat la un asemenea rezultat.

La fel ca in anii precedenti, multi concurenti au ramas nemultumiti de rezultat. Unii au spus ca au meritat note mai mari din partea juriului.

Altii insa spun ca importanta e participarea, si mai putin rezultatul. 

A reusit sa impresioneze la X Factor in Romania, insa nu a atins acelasi rezultat la Chisinau,  pe scena de la Eurovision. Andrei Ionita a acumulat doar 290 de voturi de la telespectatori si un singur punct de la juriu.

Batalia in finala etapei nationale s-a dat intre 16 participanti. Lidia Isac va evolua in prima semifinala a concursului internatioanal, care se va desfasura la Stockholm, pe 10 mai. Anul trecut, tara noastra a fost reprezentata de ucraineanul Eduard Romanyuta, acesta insa nu a reusit sa se califice in marea finala. Cel mai bun rezultat inregistrat de tara noastra la Eurovision a fost in 2005, atunci cand formatia Zdob si Zdub s-a clasat pe locul 6.

 

Rezultatele voturilor de aseara:


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn