Google+

Ferma Vedetelor a revinit la ProTv. De aceasta data actiunea s-a mutat in Cipru - VIDEO

Ferma Vedetelor a revinit la ProTv. De aceasta data actiunea s-a mutat in Cipru - VIDEO
Embed:

Ferma Vedetelor a revinit la ProTv. De aceasta data insa actiunea s-a mutat pe o insula, mai exact in Cipru. Ca si in sezonul trecut, cei 12 concurenti vor trebui sa se lupte pentru titlul de Fermierul Anului. Cum au inceput aventurile lor, vedeti imediat.


Primul contact al celor 12 vedete cu Ciprul a fost exact cum si-l imaginau: o plaja insorita, multi palmieri si soare. 

Paradisul insa nu a durat prea mult. Ajunsi in locatie, concurentii si-au dat seama ca viata la ferma nu este tocmai usoara si vor trebui sa traiasca in conditii similare cu cele de acum 100 de ani.

Pentru ca in ferma era dezordine mare, vedetele s-au apucat de treaba- au strans paturile si au sters praful. Dupa ce au aranjat totul la locul lor, fermierii au primit oaspeti. Iulia Vantur si nea Rata au venit sa le prezinte concurentilor regulamentul fermei si sa le aduca cateva alimente. Prima misiune a fost alegerea fermierului saptamanii.

Astfel, Benny a devenit fermierul acestei saptamani. El isi va indruma colegii timp de 7 zile. Tot el este cel care va alege in aceasta seara 2 servitori. Unul dintre ei va fi nominalizat ulterior la duel. Cum a trecut prima noapte si cum s-au repartizat sarcinile la ferma, urmariti in aceasta seara dupa stirile ProTv.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn