Meghan Markle si Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, deveniti duci de Sussex, dupa ce s-au casatorit sambata, au publicat, luni, trei fotografii oficiale de la nunta lor.

Publicat:21.05.2018, 18:14

Fotografiile au fost facute de Alexi Lubomirski în încaperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, dupa plimbarea mirilor cu caleasca trasa de cai.

„Ducele si ducesa de Sussex le multumesc tuturor celor care au luat parte, sâmbata, la celebrarea nuntii lor. Se simt foarte norocosi ca si-au putut împartasi bucuria acestei zile cu toti cei prezenti în Windsor si, de asemenea, cu toti cei care au urmarit nunta la televizor din Regatul Unit, Commonwealth si din întreaga lume”, arata un mesaj publicat, luni, pe pagina de Facebook a familiei regale a Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Fotograful Alexi Lubomirski, cel care a realizat şi imaginile oficiale de la logodna cuplului regal, a spus ca este o „onoare incredibila” sa ia parte la ”calatoria inspiraţionala a iubirii” Ducelui şi Ducesei de Sussex, relateaza BBC.

”A fost un capitol frumos din viaţa şi cariera mea, pe care nu îl voi uita niciodata”, a mai spus Lubormiski.

Sursa: BBC