Google+

Acorduri de chitara si vioara, atmosfera boema si dispozitie buna. Serile de ethno jazz incep astazi la Chisinau

Incep serile de jazz la Chisinau. Primul concert, care are loc, astazi, de la 18:00 la Filarmonica Nationala "Serghei Lunchevici", le-a pregatit pasionatilor de jazz multe surprize muzicale.

 

De la 18:00, Folk Reverse din Moldova, Gorkem Sen din Turcia si World Kora trio din SUA, Mali si Franta vor da startul primului concert al Festivalului Ethno Jazz, ajuns la cea de-a XVI-a editie.

 

Folk Reverse, trupa care va deschide primul spectacol, este un proiect contemplat de Anatol Stefanet, Dan Bruma si Oleg Baltaga.

 

Dupa Folk Reverse, pe scena va iesi Gorkem Sen, cel care a inventat un instrument muzical care iti da fiori cand il asculti, indiferent pe ce dispozitiv ruleaza.

 

Prima seara de jazz, de la Chisinau, se va incheia pe notele celor de la World Kora Trio.

 

Primii doi membri Eric Longsworth si Cherif Soumano s-au intalnit la un festival in Franta si de atunci au pus bazele formatiei, iar David Mirandon vine sa extinda spectrul sonor al acestui trio neobisnuit. 

 

Serile de jazz continua sambata si duminica la Chisinau. Organizatorii festivalului promit noi surprize, iar pe scena de la Chisinau il vom putea vedea si asculta si pe pianistul nominalizat de sapte ori la Premiile Grammy.

 

In cele 16 editii, Festivalul Ethno Jazz a adunat 192 de formatii din 67 de tari, iar organizatorii promit ca nu se vor opri aici.

 

Informatii despre bilete gasiti AICI.

 

Pro TV Chisinau este partener media general al festivalului din acest an.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn