Google+

Isi astepta iubitul, dar a avut parte de surpriza vietii sale. Cum a fost ceruta in casatorie Cristalina, o tanara din Ungheni, pe aeroportul Chisinau - VIDEO

Isi astepta iubitul, dar a avut parte de surpriza vietii sale. Cum a fost ceruta in casatorie Cristalina, o tanara din Ungheni, pe aeroportul Chisinau - VIDEO
Embed:

Unde s-au intalnit, acolo s-au si logodit. Un tanar din Ungheni si-a cerut astazi iubita in casatorie in sala de asteptari a aeroportului. In fata a zeci de pasageri el a ingenuchiat in fata fetei si i-a pus inelul pe deget. Fara pic de ezitare, tanara a spus un “da” ferm.

 

Te iubesc toata viata....Vrei sa fii sotia mea?-Da.-Mai tare.-Da.

 

Aproape o ora, Cristalina si-a asteptat iubitul, care astazi a aterizat de la Moscova. Nu stia insa ce o asteapta. Doar cand l-a vazut ingenunchind in fata sa, tanara a inteles ca urmeaza sa fie ceruta in casatorie. Fara sa se gandeasca prea mult, ea a spus da. Imediat, tinerii au fost scaldati in aplauzele rudelor si a prietenilor. 

 

Mihai s-a pregatit de acest eveniment timp de 2 saptamani. A chemat un fotograf care sa surprinda momenul, dar si un chitarist, pentru o atmosfera mai romantica. Tanara spune ca nu s-a asteptat la o asemenea surpriza.

 

Cristalina: "Sincer nu m-am asteptat ca o sa ma ceara..Ii multumesc..."

 

Mihai a cunoscut-o pe Cristalina acum 6 luni, insa spune ca este sigur ca anume ea este jumatatea lui. 

 

Mihai: "-Cum v-ati cunoscut?-Pe internet ca toata lumea, apoi a venit la aeroport sa ma intalneasca. Ea mi-a aratat minusurile, apoi plusurile.-Ce neajunuri are?-Nu stiu daca este ne ajuns. Dar are grija prea multa de mine."

 

Prietenele tinerei au fost complicii lui Mihai. Chiar daca stiau din timp ce se va intampla, emotiile le-au coplesit si pe ele.

 

Au ciocnit pahare cu sampanie, iar apoi logodnicii au fost asaltati de felicitari. Dupa ce a mai prins la curaj, Mihai a incercat si sa cante pentru iubita sa, emotiile insa i-au jucat festa. 

 

"eu am emotii.. nici sa mananc nu o sa pot pana diseara. Asta e iubirea. Exista."

 

Cei doi tineri au 21 si 23 de ani, iar acum spun ca urmeaza sa stabileasca data nuntii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn