Cum nu se poate decembrie fara " Singur Acasa", si anul acesta, Pro TV va difuza cea mai indragita comedie de Craciun. Aventurile lui Kevin McCallister pot fi urmarite, sambata, 8 decembrie, de la ora 21.00, dupa jurnalul de seara.

Publicat:06.12.2018, 11:45

„Singur Acasa” a fost difuzat în premiera la TV în România pe 1 decembrie 1995, chiar în prima zi de emisie a Pro TV. Filmul a devenit o adevarata traditie de Sarbatori, fiind transmis doar de Pro TV în fiecare luna decembrie, cu audiente remarcabile.

Numeroasa familie McCallister a micutului Kevin de 8 ani - parinti, unchi, frati, surori si veri pleaca sa-si petreaca sarbatorile Craciunului în strainatate, la Paris, uitându-l acasa pe baietel, potrivit CineMagia.

Cu toate astea, Kevin nu se plictiseste deloc, mai ales ca doi hoti planuiesc sa jefuiasca locuinta, crezând-o nelocuita. Curajosul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-si apara casa.

“Singur Acasa” este una dintre cele mai de succes comedii din toate timpurile, cu încasari de aproape 500 de milioane de dolari.