Sunt o femeie fericita si implinita. Asta a marturisit Anastasia Lazariuc care astazi si-a lansat doua albume cu cele mai cunoscute piese ale sale. Interpreta a revenit la Chisinau pentru a sustine un concert de amploare.

Publicat:05.05.2014, 12:20

Imbracta intr-o rochie rosie mulata si coafata perfect, Anastasia Lazariuc a lansat astazi doua discuri cu 40 de piese cantate de ea de-a lungul timpului. CD-urile sunt incadrate intr-o carte ce contine biografia interpretei. Artista, ajunsa acum la 60 de ani, spune ca desi i s-a propus de mai multe ori sa scrie o carte autobiografica, abia acum a decis ca este momentul.

Ca de obicei, interpreta a fost discreta in ce priveste viata personala, preferand doar sa spuna ca in prezent inima ei este libera. Imediat ce s-a stabilit in Romania, la inceputul anilor 90, ea a avut o idila cu interpetul si compozitorul Mihai Constantinescu, in timp ce acesta era casatorit. In ultimii ani insa artista s-a aflat intr-o relatie cu iluzionistul de la Bucuresti Leonard Iosefini.

Cat despre secretul frumusetii sale, Anastasia Lazariuc spune ca ... a fost favorizata genetic. 

Pe 8 mai artista va sustine un concert la Palatul National. Anastasia Lazariuc si-a inceput cariera la Chisinau in perioada sovietica, iar in 1992 a plecat la Bucuresti.