Google+

Un barbat si-a dus Mercedes-ul in valoare de 170.000 de euro la service si a uitat camera de filmat deschisa. Ce a descoperit - VIDEO

Barbatul care si-a dus Mercedesul S63 AMG la unul dintre service-urile companiei a uitat de camera de filmat montata pe bordul masinii. Acesta a descoperit cu stupoare ce faceau mecanicii cu bolidul in valoare de 170.000 de euro.

 

Incidentul s-a petrecut în Canada în anul 2015, dar bărbatul susţine şi astăzi că nu este mulţumit de răspunsul pe care l-a primit de la reprezentanţii companiei Mercedes, potrivit inc.com.

 

Daniel Sheikhan a lăsat maşina pe mâna mecanicilor şi a fost taxat pentru 90 de minute de service. Pentru că uitase camera de filmat deschisă, bărbatul a descoperit că specialiştii nu au lucrat la maşină mai mult de 11 minute.

 

Când s-a uitat peste imagini, Daniel a descoperit că mecanicii au luat bolidul într-o plimbare şi au mers să cumpere îngheţată. De altfel, bărbatul chiar a găsit urme de îngheţată topită în interiorul maşinii.

 

Deşi incidentul a avut loc acum 3 ani, bărbatul este nemulţumit de răspunsul primit de la Mercedes şi vrea să ştie dacă au fost luate măsuri concrete pentru ca astfel de situaţii să nu se mai întâmple.

 

În urmă cu trei zile, Mercedes a declarat că nu acceptă comportamentul de care au dat dovadă mecanicii şi că au rezolvat problema atunci când a fost semnalată iniţial, fără să facă alte comentarii.

 

 

Videoclipul a fost postat pe Youtube şi a adunat 2.477.240 de vizionări şi peste 2200 de comentarii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Entertainment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn