Barbatul care si-a dus Mercedesul S63 AMG la unul dintre service-urile companiei a uitat de camera de filmat montata pe bordul masinii. Acesta a descoperit cu stupoare ce faceau mecanicii cu bolidul in valoare de 170.000 de euro.

Publicat:11.04.2018, 05:58

Incidentul s-a petrecut în Canada în anul 2015, dar barbatul sustine si astazi ca nu este multumit de raspunsul pe care l-a primit de la reprezentantii companiei Mercedes, potrivit inc.com.

 

Daniel Sheikhan a lasat masina pe mâna mecanicilor si a fost taxat pentru 90 de minute de service. Pentru ca uitase camera de filmat deschisa, barbatul a descoperit ca specialistii nu au lucrat la masina mai mult de 11 minute.

 

Când s-a uitat peste imagini, Daniel a descoperit ca mecanicii au luat bolidul într-o plimbare si au mers sa cumpere înghetata. De altfel, barbatul chiar a gasit urme de înghetata topita în interiorul masinii.

Desi incidentul a avut loc acum 3 ani, barbatul este nemultumit de raspunsul primit de la Mercedes si vrea sa stie daca au fost luate masuri concrete pentru ca astfel de situatii sa nu se mai întâmple.

 

În urma cu trei zile, Mercedes a declarat ca nu accepta comportamentul de care au dat dovada mecanicii si ca au rezolvat problema atunci când a fost semnalata initial, fara sa faca alte comentarii.

Videoclipul a fost postat pe Youtube si a adunat 2.477.240 de vizionari si peste 2200 de comentarii.