De cat trafic ai nevoie ca sa faci orice si sa te simti bine de oriunde?

Publicat:15.08.2018, 09:22

Abonamentele Internet Oriunde de la Unite iti pun la dispozitie cel mai mult trafic Internet mobil disponibil pe piata, de pana la 100 GB lunar pentru ca vara aceasta mai ai atatea de facut, iar toamna incepe si mai plina cu de toate.

Oricum te-ai simti, tânar, curajos, energic, curios toate-ti sunt cu putinta caci îti oferim aditional optiunea nopti nelimitate gratuit timp de 12 luni si modem cadou la conectare, ca sa te poti bucura de toate activitatile preferate pe net oriunde în Moldova, liber si fara preocupari.

Astazi conexiunea permanenta la Internet este vitala pentru activitatea ta, petrecerea timpului liber,comunicare cu prietenii si familia. De aceea, cu cât mai multi GB sunt disponibili, cu atât mai bine.

Cu abonamentele Unite te simti atât de confortabil, încât uiti de localizarea retelelor wifi si esti mereuonline, de oriunde din tara. Distreaza-te la evenimente în afara orasului si lucreaza direct de acolo, de oriunde ai fi. Descarca fisierede mari dimensiuni, priveste filme, încarca poze si simte-te liber sa faci tot ce îti place mai mult, pentruca ai pâna la 100 GB lunar si bonusuri generoase pentru loialitate. Apreciem fiecare zi în care esti cu noi, de aceea pentru fiecare an petrecut în retea, abonamentul taudevine si mai avantajos, cu mai mult trafic de internet mobil inclus.

Confortul e atât de placut, încât avem grija ca si dupa consumarea traficului de date inclus în abonamentsa navighezi gratuit si nelimitat la viteza mai redusa. Petrece ultima luna de vara pe masura si primeste toamna bine pregatit.

Alege abonamentele de Internet Oriunde si fii numarul 1 cu operatorul numarul 1 de Internet mobil –Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

*Acest articol este un produs comercial.