Avand experienta constructiei unui bloc locativ dat deja in exploatare, compania Solomon s-a ambitionat sa repete succesul, doar ca de data aceasta la o scara mai mare.

Publicat:16.08.2018, 05:28

Amplasat pe bulevardul Mircea cel Batran, intr-o zona rezidentiala linistita si ecologica, dezvoltata infrastructural si accesibila din punct de vedere al transportului, complexul pe care-l ridicam vine ca o gura de aer proaspat pentru familiile tinere care viseaza la propria locuinta sau pentru cei care au obosit de vechea casa. 

 Dezvoltat pe o suprafata de 4.300 mp, complexul este alcatuit din 5 blocuri aerisite, a câte 9 etaje fiecare. Acest ansamblu rezidential dispune de o varietate de servicii menite sa faciliteze si sa îmbunatateasca stilul de viata adoptat de fiecare locuitor modern: 

* Zona de parc

* Havuz în fata blocurilor

* Curte cu acces limitat

* Parcare subterana

* Parcare supraterana 

* Teren de joaca pentru copii

* Teren cu aparate de fitness 

* Tomberoane pentru gunoi

Având în vedere ca succesul este dobândit prin adoptarea strategiei win-win prin care, urmarirea intereselor clientilor în paralel cu interesele companiei reprezinta cheia succesului, tinem cont de necesitatile fiecarui locatar. Acest fapt ne motiveaza sa alegem ce e mai bun pentru constructia blocurilor: 

* Ascensoare ”Baslift”

* Ferestre 4S camere

* Interfon pentru fiecare apartament

* Usi metalice, 70 kg

* Centrala termica Immergas

* Încalzire prin pardoseala în bucatarie 

* Camere de supraveghere

* Materiale de constructii de calitate europeana

* Echipa de oameni competenti

Fie ca va doriti un apartament cu 1 odaie, cu 2 sau cu 3, ne-am gândit la cele mai comode planificari si cele mai luminoase încaperi cu suprafete începând de la 39mp (1 odaie), pâna la 91 mp (3 odai).

Arhitectura modernã cu accente clare, compartimentãrile excelente, calitatea constructiei si a finisajelor, toate acestea venind la un pret realist, de doar 499 euro/mp, cu posibilitatea de achizitionare prin orice tip de credit bancar cu costuri lunare comparabile unei chirii obisnuite, sunt argumentele care transformã ansamblul de pe bulevardul Mircea cel Batrân într-unul fãrã concurentã, în care cu sigurantã veti gãsi apartamentul pe care îl cãutati. Pâna la darea în exploatare au ramas doar 5 luni, va asteptam în oficiul nostru – locul unde va ajutam sa luati decizii corecte!

Urmariti mersul constructiei pe www.solomon.md, unde informatia este actualizata cu regularitate. Iar pentru mai multe întrebari, contactati-ne la numarul de telefon: 067555000.

Începe acum un nou capitol din viata ta, investeste în apartamentul de care vei fi mândru în fiecare zi!

*Acest articol este un produs comercial