Cea mai mare si moderna fabrica de carne si mezeluri din Moldova, "Rogob" ar putea beneficia de finantare din partea Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare. Astazi, fabrica a fost vizitata de o delegatie BERD, condusa de Vicepresedintele Alain Pilloux. Scopul vizitei a fost semnarea unui acord de colaborare pentru lansarea produselor "Rogob" pe Piata Europeana.

Publicat:26.10.2018, 16:16

Reprezentantii BERD s-au plimbat si au vazut  salile fabricii, care se intind pe 5000 de metri patrati. Presedintele BERD, Alain Pilloux, a ramas impresionat de cele vazute si a declarat ca acordul semnat va duce la o buna colaborare.

Alain PILLOUX, VICEPRESEDINTE BERD: “Rogob este o companie impresionanta, iar domnul Igor Rosca este acel model de antreprenor de care Moldova are nevoie ca sa creeze noi locuri de munca. Ma bucur enorm ca am putut semna astazi, impreuna cu domnul Rosca, un contract de colaborare."

 Si directorul general al “Rogob”, Igor Rosca  spune ca colaborarea cu BERD va aduce beneficii nu doar companiei, ci si statului.

Igor ROSCA, DIRECTOR ROGOB: Este un lucru important semnarea acestui acord cu Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare. O sa ne dea posibilitatea sa dezvoltam noi tehnologii si standarte in compania noastra pentru ca ne dorim ca in viitorul apropiat sa exportam productia noastra si pe piata Uniunii Europene.”

“Rogob” este prima companie din Moldova care s-a alaturat programului BERD Blue Ribbon. Acesta include 32 de companii din 21 de tari in care investeste BERD. Produsele “Rogob” se vand in peste 4.400 de puncte comerciale din tara, dintre care 22 fac parte din propria retea de magazine specializate ale firmei.

*Acest articol este un produs comercial.