Google+

Cu Moldtelecom, Gustar 2017 a fost mai aproape de fiecare!

Bucurie, relaxare, degajare, armonie, fericire si multa comunicare, acestea sunt doar cateva stari emotive, din multitudinea emotiilor pozitive, traite de toti vizitatorii celui mai asteptat festival al anului - Gustar 2017. Mai mult decat atat, in armonie cu natura, aceste stari au depasit culmile Orheiului Vechi, la propriu si la figurat!

 

Datorită partenerului evenimentului, Compania Moldtelecom, pe tot parcursul celor 2 zile de festival, toţi vizitatorii au avut posibilitatea să-şi împărtăşească emoţiile momentului cu cei care nu au reuşit să ajungă la Gustar. Moldtelecom a organizat o Zonă Techno, unde vizitatorii au avut acces, gratuit, la Internet prin Wi – Fi şi la un punct de reîncărcare a telefoanelor mobile, laptopurilor, gadgeturilor, ca să poată fotografia, filma, distribui şi relata live despre eveniment. Punctul de încărcare a dispozitivelor mobile a fost pus, în premieră, la dispoziţia tuturor participanţilor în cadrul unui astfel de eveniment, de către Moldtelecom. Acesta va continua să fie prezent la evenimente de genul respectiv, pentru utilitatea şi comoditatea publicului larg.

 

 În mijlocul stâncilor de la Orheiul Vechi, scăldate abundent de soare, Zona Moldtelecom a fost o adevărată oază de umbră şi relaxare, unde vizitatorii Gustarului şi-au petrecut timpul confortabil, pe bean bag-uri şi baloţi de baie, cu posibilitatea de a testa serviciile Moldtelecom: televiziunea digitală cu peste 150 de canale TV, serviciul Multiscreen, Megogo, CloudCamera şi cele mai noi gadgeturi disponibile în magazinele campanei. Consultanţii Moldtelecom au avut grijă să ofere răspunsuri şi soluţii, cu mare drag, la toate întrebările şi solicitările parvenite din partea vizitatorilor. 

 

Pe lângă toate facilităţile din Zona Techno, fanii Gustarului s-au bucurat şi de cadouri unice, special gândite de către Moldtelecom, pentru buna dispoziţie şi amintiri frumoase ale participanţilor la Festivalul Gustar 2017: mascote Gustar, cuverturi UNITE, perfecte pentru picnic-uri în mijlocul naturii, tricouri, chipiuri, magneţi şi cartele cu Internet mobil. Mai mult, sâmbătă spre seară, toţi cei care au trecut prin zona Moldtelecom au avut posibilitatea să adune toate emoţiile şi trăirile frumoase într-un spot micuţ, GIF, postat instantaneu pe reţelele de socializare. 

 

Programul artistic al Festivalului Gustar 2017 s-a îmbinat perfect cu activităţile şi facilităţile din Zona Techno, organizată de Moldtelecom. Peste 50 de persoane, concomitent, s-au relaxat la umbră, navigând pe Internet şi savurând din atmosfera deosebită a Festivalului. Spre seară, după toate excursiile, work-shop-urile şi distracţiile de care au avut parte, copiii au putut urmări desenele animate preferate, la televizorul din cortul Moldtelecom. În plus, cei maturi au avut posibilitatea să urmărească live, toată acţiunea de pe întreg teritoriul festivalului, direct pe ecranul televizorului din Zona Techno, datorită serviciului CloudCamera de la Moldtelecom care, de altfel, a permis şi organizatorilor să urmărească înregistrările de pe dispozitivele lor mobile, oricând şi de oriunde. 

 

Festivalul muzical Gustar 2017 a fost o posibilitate deosebită de a petrece timpul cu familia, departe de aglomeraţia oraşului, într-un cadru natural unic din ţară. Cei mai populari artişti ai momentului, precum Zdob şi Zdub, Gândul Mâţei, The Motans, N.O.H.A, Spitalul de Urgenţă, Lou Bega, etc., au asigurat o atmosferă incendiară, adunând în jurul scenei toţi vizitatorii care au dansat împreună, pe ritmurile melodiilor preferate.

 

 Moldtelecom mulţumeşte tuturor vizitatorilor Gustar 2017 pentru momentele frumoase şi clipele de neuitat, trăite împreună şi împărtăşite celor dragi. 

 

Moldtelecom este Operatorul numărul 1 de soluţii integrate: mobile – fixe – Internet – TV.

 

 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn