Google+

Era criptovalutelor: cum sa nu dai gres in alegerea unei criptovalute

Cresterea rapida a cursurilor criptovalutelor atrage din ce in ce mai mult atentia investitorilor. De exemplu, cea mai populara din lume criptovaluta bitcoin, de la inceputul anului a crescut aproximativ cu 400%, iar costul criptovalutelor litecoin si ethereum a crescut in ultimul an in medie de 10 ori.

 

Bineînţeles, o astfel de profitabilitate astăzi nu este în stare să ofere nici o bancă şi nici un fond de investiţii. Se pune întrebarea: cum de investit într-o criptovalută şi pe care de ales?

 

Pentru a găsi răspuns la această întrebare frecventă, începătorului îi va trebui nu puţin timp. La urma urmei, piaţa criptovalutară are foarte multe avantaje, dar şi cîteva dezavantaje. Începînd studierea, investitorul se va confrunta în mod inevitabil cu o serie de dileme organizaţionale: care bursă de ales pentru cumpărarea criptovalutelor, cît de sigură este, cum de înregistrat, unde de păstrat criptovalutele, care criptovalute de folosit, unde de le obţinut etc.

 

Pentru cei care nu au timp să analizeze caracteristicile pieţii criptovalutare, dar există dorinţa de a obţine profit pe potenţialul său nelimitat, cea mai optimală soluţie ar fi cumpărarea unui portofoliu de investiţii, care include cele mai promiţătoare criptoactive. Un astfel de produs este portofoliul CryptACapital, care a fost creat şi introdus pe piaţă de brand-ul internaţional financiar Alpari şi care are o cerere mare în rîndul investitorilor pentru uşurinţa investiţiilor şi oportunitatea de a obţine un profit bun.

 

CryptACapital – triple beneficii de la investiţii

 

Aşa cum am menţionat, un interes ridicat faţă de criptovalute duce la creşterea cursurilor lor. Cu toate acestea, costul diferitelor valute se schimbă inegal, cu fluctuaţii în diferite perioade – cînd  unele cresc, cînd altele. Anume cu aceste caracteristici luate în considerare a fost creat portofoliul de investiţii CryptACapital, care include trei cele mai lichide şi populare criptovalute: Bitcoin, Ethereum şi Litecoin. Cererea faţă de aceste criptovalute este cheia creşterii potenţialului venit. Astfel, avantajul principal al portofoliului CryptACapital este diversificarea, ceea ce înseamnă a investi în acelaşi timp în trei valute. Aceasta oferă posibilitatea de a obţine un rezultat mai stabil.

 

Un alt avantaj incontestabil al criptoportofoliului Alpari este uşurinţa de a investi. Tot ce trebuie este să achiziţionaţi o parte din portofoliu – token, şi apoi să urmăriţi doar statistica privind veniturile din „Cabinetul personal” pe site-ul Alpari. De investit în portofoliu puteţi pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de ieşire anticipată prin vînzarea tokenurilor.

 

Oportunităţile reale ale valutei digitale

 

Pe lîngă toate acestea, criptoportofoliul se deosebeşte profitabil de metodele tradiţionale de investiţii prin rentabilitatea sa. De exemplu, creşterea valorii unui token de la 500 la 1.000 de unităţi va însemna 100% profit pentru cei care au cumpărat la timpul potrivit, iar apoi au vîndut cota de active în portofoliu. Iar faptul că valoarea tokenului în ultima perioadă a crescut semnificativ, ne putem convinge vizitînd compartimentul corespunzătoare pe site-ul Alpari.

 

În plus, un interes deosebit faţă de valutele digitale va duce, mai devreme sau mai tîrziu, la un deficit al acestui activ, iar acest lucru face ca portofoliile criptovalutare să fie un instrument perspectiv de investiţii. În prezent, intrarea în CryptACapital este foarte confortabilă şi este de numai 100 $. Cu toate acestea, vă recomandăm să investiţi mai mult de 1000 USD, deoarece un astfel de nivel de investiţie va permite să obţineţi rezultate mult mai semnificative.

 

Astfel, dacă vă gîndiţi serios la posibilitatea de a obţine profit pe criptovalute, ar trebui să acordaţi atenţie acestui produs de investiţii.

 

Cu mai multe informaţii despre CryptACapital, puteţi face cunoştinţă pe site-ul alpari.com.

 

*Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn