Google+

Principalele strazi din Orhei, aflate intr-o stare deplorabila, sunt de nerecunoscut dupa ce au fost reparate capital - VIDEO

Principalele strazi din Orhei, aflate intr-o stare deplorabila, sunt de nerecunoscut dupa ce au fost reparate capital - VIDEO
Embed:

Principalele strazi din Orhei, aflate intr-o stare deplorabila, sunt de nerecunoscut dupa ce au fost reparate capital. A fost asternut asfalt pe strazile Vasile Mahu si Stefan cel Mare, care au aproape 2 kilometri. A fost amenajata si bordura, astfel ca acum drumul are un aspect european. De curand cele doua artere au fost date in exploatare.

 

“Important  este ca acest proiect este realizat cu fortele proprii. Sa fie intr-un ceas bun.” 

 

Primaria din Orhei a reusit sa repare  aceste strazi cu fortele proprii, fiind arendate doar utilajele. Banii vin din bugetul local dar si din sursele alocate de organizatia obsteasca “pentru Orhei”. 

 

Ilan SOR, PRIMAR, ORHEI: “Strada care am deschis-o este una dintre principalele arterei ale orasului. Cu parere de rau aceasta strada nu a fost reparata de zeci de ani si era intr-o stare ingrozitoare. Pentru anul viitor planificam sa avem utilajul propriu si propria uzina de producere a asfaltului.”

 

Locuitorii orasului se arata multumiti de noile strazi si spun ca orasul se transforma sub ochii lor. 

 

“Avem niste strazi foarte bune. Mai ales unde locuim noi. Suntem batrani si chiar ne gandeam cum o sa mergem noi pe strazile astea asa de rele, dar acum foarte bine."

 

“Nici nu am visat la asa strazi. Magazine ne-a facut si trotuar. E pentru popor. El daca ar fi presedinte ar face toata Moldova asa.” 

 

“Niciodata nu m-am gandit ca asa va fi la noi la Orhei, datorita primarului nostru Sor. Chiar daca este tanar toti ar trebui sa sa-l i-a drept exemplu.”

 

“Niciodata nu a fost asa frumusete. Sanatate domnului Sor."

 

Pana la sfarsitul anului la Orhei vor fi date in explotare alte 12 strazi iar pentru anul viitor se planifica reparatia a 20 de strazi.

 

*Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn