Google+

Un moldovean si-a deschis un hotel in Cambodgia: are 4 stele si este situat pe malul marii. Cum arata acesta - VIDEO

Un moldovean si-a deschis un hotel in Cambodgia: are 4 stele si este situat pe malul marii. Cum arata acesta - VIDEO
Embed:

In timp ce altii viseaza sa mearga in vacanta intr-o tara exotica, moldoveanul Vladimir Palancica si-a deschis propria afacere intr-o asemenea destinatie. Desi se afla doar de cinci ani in Cambodgia, tanarul se poate mandri cu o companie de turism, un hotel si un restaurant japonez care-i apartine. Hotelul de patru stele este situat pe malul marii si pune la dispozitia vizitatorilor 200 de camere. Hotelul se mentine in frunte preferintelor celor care viziteaza tara.

 

Vladimir PALANCICA, OM DE AFACERI: “Acces direct la mare pe prima linie restaurante, spa, sauna, jacuzi, sala de forta,tot ce are nevoie un  turist pentru a se simti foarte bine intr-o vacanta minunata.”

 

Impreuna cu o echipa de profesionisti Vladimir Palancica muncesti zi de zi pentru ca fiecare turist sa se simta perfect atunci cand ii viziteaza hotelul. 

 

“Au fost careva plangeri de la oaspeti? - Nu avem. Oaspetii nostri sunt foarte fericiti. - Aceasta e bine. - Cat despre curatenie? - Ei se bucura ca apartamentele lor sunt curate si sunt fericiti. - Daca totul este bine si nu aveti alte intrebari, probleme de discutat, va multumesc pentru munca voastra. Sa aveti o zi buna.”

 

Vladimir Palancica spune ca si-ar dori ca aceasta destinatie exotica sa fie inclusa in lista preferintelor turistilor moldoveni. Aici doritori vor descoperi o lumea fascinanta si vor avea parte de o experienta de neuitat.

 

Vladimir PALANCICA, OM DE AFACERI: “Mii de temple cu istorii de o mii de ani, plaje care nu au fost locuite, palmieri inalti si marea ca spuma laptelui.”

 

Pentru a avea o zi productiva, moldoveanul spune ca are un ritual cu care isi incepe fiecare dimineata in Cambodia.

 

Vladimir PALANCICA, OM DE AFACERI: “Urmand proverbul cine se trezeste mai dimineata mai departe ajunge, ma trezesc la 6 dimineata inot in bazin, beau apa de nuca de cocos si asa sunt mai productiv.”  

 

Printre angajatii omului de afaceri Vladimir Palancica sunt si mai multi moldoveni.

 

*Acest articol este un produs comercial.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn