Unite a intrat increzut in 2018 cu o evolutie pozitiva pe piata serviciilor de telefonie mobila voce, potrivit datelor publicate de ANRCETI pentru semestrul I al acestui an. Acest trend de crestere operatorul il inregistreaza de cativa ani, iar 2018 se dovedeste a fi la fel de promitator.

Publicat:05.09.2018, 15:25


Desi piata este una în scadere, Unite demonstreaza o competitivitate impresionanta. În semestrul I 2018, baza de abonati Unite a fost unica care s-a majorat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. În acelasi timp numarul total de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobila pe piata a continuat sa scada. Mai mult, cresteri însemnate de 12,1%, Unite a înregistrat si la volumul vânzarilor, care completeaza impunator lista de realizari, în conditiile în care pe piata se atesta scaderi simtitoare la acest capitol.


Dan Mitriuc, Director General Moldtelecom: Rezultatele înregistrate reconfirma performanta Moldtelecom si respectarea angajamentului nostru de a investi continuu în îmbunatatirea calitatii si experientei abonatilor în utilizarea serviciilor companiei. Credem în abordarea strategica si sistematica care pune accent pe calitate indiferent de conjunctura pietei. Iar acest lucru este apreciat si de catre abonati care continua sa aleaga reteaua Unite tot mai mult pe parcursul ultimilor 2 ani si jumatate. Toate cele obtinute sunt si un stimul important pentru întreaga echipa de a concentra si în continuare eforturile în mentinerea la cele mai înalte standarde ale calitatii serviciilor oferite.”


Tot mai multi utilizatori aleg Unite ca fiind cea mai buna retea pentru smartphone-uri. Acesta lucru este confirmat prin faptul ca Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înalta calitate voce si cea mai mare acoperire a retelei 3G din tara. În martie 2018, Systemics PAB - unul dintre liderii internationali în domeniul studiului calitatii retelelor, a efectuat masurari cu privire la experienta în utilizarea serviciilor voce a tuturor operatorilor din tara. Metodologia de testare folosita este adaptata cerintelor tot mai mari ale utilizatorilor pentru a reflecta disponibilitatea retelelor de a îndeplini aceste asteptari.

În urma masurarilor, Unite a obtinut cel mai înalt scor total al parametrilor analizati în test.

Prin urmare, abonatii Unite, utilizatori avansati, care detin în proportie de peste 80 % smartphone-uri, se bucura de o experienta voce superioara în care durata de stabilire a conexiunii este foarte rapida, apelurile se realizeaza fara întreruperi, iar vocea este perfect retransmisa.

Abonatii aleg serviciile de telefonie mobila Unite si pentru generozitatea ofertelor si experienta deosebita în utilizarea serviciilor. Abonamentele Unite, la serviciile de telefonie mobila ofera acum 15 GB bonus de bun venit în retea, multe minute nationale, cel mai mult trafic Internet mobil inclus, nelimitat si gratuit în reteaua Unite si Moldtelecom, program de loialitate generos si smartphone-uri performante la cele mai bune preturi în rate.

Alege sa fii numarul 1 cu Unite - operatorul numarul 1 în calitate voce. Traieste o experienta unica de comunicare din orice colt al tarii.

Moldtelecom este operatorul numarul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet – TV.

 
*Acest articol este un produs comercial