Google+

Conduce SUV-ul suprem de la BMW, insa caii din fabrica nu ii mai ajung. Decizia luata de soferul acestui X6 M - GALERIE FOTO

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 575 CP, actualul BMW X6 M ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice automobile de serie ale planetei.Insotit de o transmisie automata cu opt rapoarte si celebrul sistem de tractiune integrala xDrive, super-modelul companiei bavareze impresioneaza inclusiv prin performantele oferite, scrie 4tuning.ro

 

Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza, de exemplu, in doar 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 280 km/h atunci cand clientul bifeaza si optiunea M Driver's Package.

 

Si cu toate acestea, desi vorbim despre unul dintre cele mai potente autoturisme din lume, exista numerosi posesori de BMW X6 M care cauta solutii pentru imbunatatirea valorilor anterior mentionate.

 

Ultimul pachet de tuning destinat super-modelului companiei bavareze vine de la Manhart Performance, care a echipat motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri cu doua noi turbine si alte mici "bunatati".

 

Drept urmare, soferul are acum la dispozitie o putere maxima de 823 CP, mult mai impresionanta fiind insa cresterea inregistrata de cuplul maxim: +350 Nm, pana la un total de 1.100 Nm.

 

Nu exista pentru moment niciun fel de informatie cu privire la modul in care au fost afectate performantele, insa cel mai probabil timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat sub patru secunde.

 

Cat despre viteza de top a super-modelului companiei bavareze, ei bine... nu ar fi de mirare ca actualul BMW X6 M sa depaseasca 300 km/h in versiunea Manhart Performance - cu anvelopele corecte.

 

 

 

 

 

 

CITESTE MAI DEPARTE PE 4TUNING.RO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Fun

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn