Google+

Porsche-ul asta a uimit internetul. Numai culoarea exterioara costa peste 80.000 de euro - GALERIE FOTO

Acest Porsche 911 Turbo S vine alaturi de o lista de dotari impresionanta. Proprietarul si-a configurat masina prin programul Porsche Exclusive Manufaktur si a platit numai pe nuanta exterioara peste 80.000 de euro.

 

De-a lungul anilor, marii constructori de automobile au fost nevoiti sa gaseasca tot felul de metode prin care sa-si satisfaca clientii si sa isi diferentieze produsele de restul lumii. Asa au aparut programele de personalizare, cu ajutorul carora iti poti configura masina dupa bunul tau plac, scrie 4tuning.ro


Englezii de la Bentley au divizia Mulliner, bavarezii de la BMW au colectia Individual iar Porsche are programul Exclusive Manufaktur. Acestea includ de la materiale speciale la finisaje personalizate sau culori care nu se regasesc in paleta obisnuita.


Spre exemplu, proprietarul acestui 911 Turbo S a vrut ca masina lui sa fie speciala, asa ca si-a configurat-o prin intermediul programului Porsche Exclusive Manufaktur. Lista completa de dotari nu a fost publicata, insa se pot observa jantele cu prindere centrala si o culoare deosebita.Acest Porsche 911 Turbo S vine alaturi de o lista de dotari impresionanta. Proprietarul si-a configurat masina prin programul Porsche Exclusive Manufaktur si a platit numai pe nuanta exterioara peste 80.000 de euro.


De-a lungul anilor, marii constructori de automobile au fost nevoiti sa gaseasca tot felul de metode prin care sa-si satisfaca clientii si sa isi diferentieze produsele de restul lumii. Asa au aparut programele de personalizare, cu ajutorul carora iti poti configura masina dupa bunul tau plac.


Englezii de la Bentley au divizia Mulliner, bavarezii de la BMW au colectia Individual iar Porsche are programul Exclusive Manufaktur. Acestea includ de la materiale speciale la finisaje personalizate sau culori care nu se regasesc in paleta obisnuita.


Porsche 911 Turbo S Exclusive Manufaktur


Spre exemplu, proprietarul acestui 911 Turbo S a vrut ca masina lui sa fie speciala, asa ca si-a configurat-o prin intermediul programului Porsche Exclusive Manufaktur. Lista completa de dotari nu a fost publicata, insa se pot observa jantele cu prindere centrala si o culoare deosebita.
Cativa fanatici ai brand-ului din Stuttgart au facut mai multe sapaturi si au aflat ca nuanta poarta numele de Phyton Green si face parte din asa-numita gama Chromaflair. Pana aici nimic neobisnuit. Ei bine, partea cu adevarat interesanta este pretul: 82.645 de euro.

 

 

 

CITESTE MAI DEPARTE PE 4TUNING.RO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Fun

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn